Protest în Piața Unirii! Fiul Doinei Cornea, despre Băsescu: E un mârlan VIDEO

 

Fiul Doinei Cornea, Leontin Iuhas, a protestat în Piața Unirii din Cluj-Napoca împotriva invalidării referendumului și a cerut demisia lui Traian Băsescu.

 

Cea de-a treia zi de protest a început la ora 19.00. Circa 30 de oameni au scandal lozinci împotriva lui Traian Băsescu.

 

Ne-am săturat de un președinte mârlan. Ne-am săturat de o șleahta se înavuțiți care fură tot ce pot. Nu cerem un anumit președinte. Dacă mă întrebați pe mine, este evident că este Crin Antonescu, dacă întrebați pe altcineva de aici, poate că vrea pe altcineva. Singurul  lucru comun între toți de aici este că nu îl vrem pe Traian Băsescu la Cotroceni. Mai ales că suntme 7,4 milioane de oameni care am spus ”Nu te vrem la Cotroceni!”. Un om care are așa puțină demnitate încât se întoarce împotriva întregului popor și se duce liniștit la Cotroceni nu merită sp fi președintele nostru”, a spus Leontin Iuhas.

 

Mama mea este cu sufletul alături de noi și noua clasă politică, deci cea care a vrea să fie o altfel de clasă politică. În 22 de ani ne-am câștigat dreptul măcar cei 7,4 milioane de oameni vii. A avut dreptate Crin Antonescu când a spus că în 29 iulie societatea s-a împărțit în două, în oameni vii și în oameni morți. Moartea nu e o rușine, e o stare de fapt, dar morții nu vorbesc. Noi care vorbim dorim o altă clasă politică”, a mai explicat fiul Doinei Cornea.

 

Protestatarii vor reveni în Piața Unirii și vineri, de la ora 19.00.

Comentarii Facebook