Proiectul "Nepoti de Craciun" a adunat carucioare intregi cu mancare pentru 50 de batrani din Cluj - VIDEO si Galerie FOTO

 

Proiectul "Nepoti de Craciun" initiat de doi mari entuziasti din online -ul clujean, bucatarul Adi Hadean si mentalistul Cristian Gog, a reusit sa adune carucioare cu alimente pentru batrani.

 

Show -ul pus la cale de cei doi a inceput in zona Food Court de la Polus Center, in jurul orei 19.00. Adi Hadean a gatit si a dat sfaturi culinare, iar Cristian Gog a citit ganduri si a facut numere de magie, spre deliciul publicului.

 

"Am venit sa va cerem ajutorul pentru a le face un cadou batranilor de la un centru din subordinea primariei Cluj Napoca, dar in acelasi timp si sa oferim un spectacol. Oricine poate dona cat poate: un kilogram de zahar, un litru de ulei sau o ciocolata. Fiecare cat poate ca de la nepot la bunic", a fost mesajul transmis de Cristian Gog clujenilor adunati in zona Food Court.

 

Chiar daca timizi la inceput, trecatorii au umplut pana la urma carucioarele cu alimente. "Ne-au ajutat foarte mult voluntarii din acest proiect care s-au plimbat prin Polus si au transmis vestea proiectului nostru. O sa transportam cu o masina toate alimentele pana la unul dintre cele patru centre de batrani pe care le administreaza primaria Cluj Napoca", a spus si Adi Hadean.

 

Alimentele stranse vor sortate si puse in pungi, dupa care vor fi facute cadou "bunicilor" de la centrul de batrani.

Comentarii Facebook