Miercuri 24 Aprilie

Proiect caritabil la Cluj! ”Fii Moș Crăciun” și donează cadouri pentru copiii nevoiași




Mai mulți clujeni organizează un proiect caritabil, ”Fii Moș Crăciun”, prin care vor să le aducă zâmbetul pe buze copiilor nevoiași cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Noi cei de la FACEBOOK.COM/HAPPYNET.RO impreuna cu ZOLTY BOGATA derulam in perioada 19 – 24 decembrie 2014 campania de ajutorare " FI Mos Craciun" pentru copiii defavorizati din Cluj , Turda

Cu aceasta deosebita ocazie, va invitam sa va alaturati demersului nostru de a aduce, in ziua de Craciun, zambetul pe chipurile acestor copii defavorizati , care provin din familii sarace , centre de zi si de plasament”, spun organizatorii proiectului.

Campania "Fii Mos Craciun" are drept scop colectarea de jucarii, hainute, incaltaminte, dulciuri, rechizite si orice alte obiecte care va prisosesc sau la care vreti sa renuntati de dragul unor copii nevoiasi.

Poți purta chiar și costumul lui Moș Crăciun pe data de 24 decembrie, pentru a le aduce cadourile celor mici.

Orice donatie este mai mult decat binevenita pentru ca acesti copii care le vor purta si le vor folosi si dupa sfintele Sarbatori de Craciun. Copiii au varste cuprinse intre 5 si 18 ani. Donatiile de haine si incaltaminte trebuie sa fie intr-o stare buna, spre foarte buna, hainele spalate si calcate inainte de a fi donate si care nu sunt defecte sau patate. Va dam acest sfat pentru a usura munca noastra si pentru a nu le prelungi asteptarea copiilor”, mai explică oganizatorii. 

Pentru mai multe informatii despre cum puteti face donatii, puteti sa trimiteti un email pe adresa mdorin89@yahoo.it.

Comentarii Facebook