Primarul Sorin Apostu, despre copiii care au dansat pe Imnul PDL: A fost un derapaj al cadrelor didactice!


Primarul Sorin Apostu a declarat ca este "neplacut surprins" de incidentul de luni, 8 martie, de la gradinita "Mica Sirena" unde copiii au fost pusi sa danseze in fata lui pe Imnul PDL.

 

GALERIE FOTO DE LA SERBARE!

 

"Din pacate am fost neplacut surprins sa constat ca, intentionat sau nu, unele dintre persoanele care se ocupa de educatia copiilor din aceasta gradinita au ales mai multe melodii, dintre care una, desi nu avea cuvinte, este un cantec reprezentativ pentru o formatiune politica, iar alta, de asemenea a fost utilizata de catre o alta formatiune in cadrul unor actiuni politice de notorietate. Imi exprim public dezacordul cu privire la acest lucru, doresc sa transmit tuturor institutiilor de invatamant din municipiu ca asteptarile mele ca primar de la ceea ce primesc elevii si copiii zi de zi de la dansii se refera la educatie de calitate, fara nici un fel de influente externe, ce nu isi au rostul in viata lor de scolari" a declarat primarul Sorin Apostu.

Edilul sef a mai solicitat in mod public Inspectoratului Scolar Judetean Cluj "sa se asigure ca ceea ce ar trebui sa fie evident pentru dascalii clujeni, respectiv lipsa politicii in scoli si gradinite este un deziderat asumat si constientizat la nivelul conducerii unitatilor de invatamant si sa ia masurile care se impun acolo unde nu se respecta aceste principii".

 

Citeste si...

Directoarea gradinitei "Mica Sirena", unde copiii au dansat pe Imnul PDL: Nu am vrut sa il ovationam pe primarul Sorin Apostu!

Copiii de la gradinita "Mica Sirena" din Cluj au fost pusi sa danseze pe Imnul PDL, de 8 martie! - VIDEO

Comentarii Facebook