Primăria Cluj-Napoca cere Mitropoliei să fie redus nivelul sonor în timpul slujbelor la biserici


Repetatele plângeri ale clujenilor față de zgomotul produs de biserici în timpul slujbelor i-au convins cei din conducerea orașului să depună o cerere la Mitropolie pentru reducerea nivelului de sunet în timpul slujbelor.

Reprezentanții Primăriei susțin că au depus, încă de săptămâna trecută, solicitarea către Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului.

Ca urmare a repetatelor reclamatii ale cetatenilor privind disconfortul fonic produs de aparatura de sonorizare a bisericilor a fost intocmita o adresa in 08.07.2014 catre Mitropolia Clujului, Maramuresului si Salajului prin care se solicita luarea de masuri pentru reducerea nivelului se sunet si izolarea fonica a surselor generatoare de zgomot si vibratii.

In cazul in care Mitropolia nu va dispune masuri concrete si doriti efectuarea de masuratori sonometrice, va recomandam sa ne transmiteti datele de contact (nume, adresa si telefon) pentru stabilirea de comun acord a detaliilor si datei la care vor fi efectuate masuratorile”, spun reprezentanții Primăriei.

Comentarii Facebook