Poziția UBER, după ce șoferii au fost amendați cu 100.000 de lei

 

Oficialii Uber au dat publicității un răspuns, după de Poliția i-a amendat cu 100.000 de lei pe patru șoferi asociați companiei. 

 

Uber dezaproba ferm astfel de agresiuni si actiuni de intimidare ale partenerilor Uber si ii sprijinim in orice mod posibil. Uber este un serviciu inovator, inca nereglementat - functionam in Romania si alte 20 de stare europene. Exista un demers de reglementare la nivelul UE, in linie cu recomandarile Comisiei Europene. 

 

Uber NU este un serviciu de taxi - Uber este o aplicatie e mobil care pune in legatura pasageri cu soferi parteneri, persoane care isi impart masina personala ocazional pentru a-si acoperi costurile masinii sau pentru a face un venit in plus. Uber reprezinta inca o optiune la modalitatile de transport urbane existente. Exista insa actori privati care ar dori ca lucrurile sa ramane neschimbate si care decurg la masuri care pun in pericol siguranta fizica a pasagerilor si ale soferilor parteneri”, a spus Alexandra Corolea, reprezentant Uber.

 

Șoferii Uber au fost atrași într-o capcană la Cluj-Napoca, în timpul Untold. Mai mulți taximetriști au pretins să sunt clienți Uber și au comandat serviciul Uber pînă la secția 6 de Poliție, din cartierul Zorilor. Acolo, taximetriștii s-au autodenunțat, spunându-le polițiștilor că folosesc Uber pe post de taximetre.

 

Patru șoferi Uber din București, amendați cu câte 25.000 de lei la Cluj

Comentarii Facebook