Povestea cutremuratoare a clujeanului care a reprezentat Romania la Jocurile Paralimpice, in exclusivitate la Stiri de Cluj LIVE, joi ora 19.00

 

Clujeanul Dacian Makszin, care deşi este ”ţintuit” într-un scaun cu rotile în urma unei erori medicale, a ales să trăiască  viaţa la maxim, este invitat, joi seara, de la ora 19.00, la emisiunea Știri de Cluj LIVE. 

 

Urmăriţi  on-line emisiunea ŞTIRI DE CLUJ LIVE, unde puteţi vedea, în EXCLUSIVITATE, mărturiile cutremurătoare despre experienţele cumplite din viaţa tumultoasă a multiplului campion naţional la tenis de masă, Dacian Makszin.

 

Campionul clujean ne va povesti cum un vaccin administrat greşit îţi poate marca viaţa definitiv, ce înseamnă să fii abandonat de familie la o casă de copii, cum poţi să reuşeşti după 11 ani de antrenamente, competiţii caştigate, să porţi cu mândrie steagul Romaniei în calitate de component al lotului naţional al Romaniei la Jocurile Paralimpice de la Londra din anul 2012, prin ce umilinţe trece în Romania o persoană dependentă de scaunul cu rotile, cum şi-a descoperit iubirea vieţii prin intermediul internetului.

 

Vom admira împreună  povestea extraordinară de dragoste pe care o trăieşte alături de Adriana Makszin, o altă luptătoare incredibilă cu vicisitudinile vieţii specifice unei persoane cu deficienţe motorii. 

 

În platoul emisiuni STIRI DE CLUJ LIVE, alături de Makszin Dacian şi soţia acestuia, Adriana, va fi invitat şi Emanuel Ungureanu, preşedintele Asociaţiei pentru Solidaritate şi Empatie Claudia Safta. 


Comentarii Facebook