Vasile Grumaz, directorul Spitalului Turda: Politicienii să ne lase în pace, pentru că noi ținem electoratul sănătos - VIDEO

 

Noul director al Spitalului Turda este liberalul Vasile Grumaz, care o înlocuiește pe Antonica Bica, soția fostului vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, Radu Bica, condamnat pentru luare de mită.

 

Grumaz a susținut o conferință de presă în care a cerut ca politicul să nu se implice în activitatea spitalului. El a recunoscut că a fost numit interimar prin ordinul primarului din Turda, Tudor Ștefănie.

 

Rog foarte mult ca anumite structuri de tip politic să nu încerce să intervină în activitățile medicale ale spitalului, pentru că activitatea medicală este o treabă foarte delicată. Noi suntem în primul front al luptei cu boala și cu suferințele umane, iar orice încercare de alterare a bunei funcționări a spitalului, cum s-a mai încercat până acum, înseamnă un atac direct la nivelul sănătății populației. Eu cred că orice politician este foarte interesat să asigure o bună funcționare a spitalului, pentru că spitalul se îngrijește inclusiv și în special de acea masă a populației care, de multe ori în ochiul politicianului, reprezintă masa de votanți. Dacă nu o gândesc din punct de vedere uman, trebuie să o gândească din punct de vedere politic pe interesul lor de element de votare”, a declarat Vasile Grumaz (declarația video minutul 10.00).

 

Vasile Grumaz a candidat pe listele PNL la Camera Deputaților, în Colegiul 3 Turda, la alegerile din luna decembrie 2012.


Comentarii Facebook