Poveste cu un drogat în autobuz, la Cluj, oraș de cinci stele. SHARE ca să ia cineva măsuri - VIDEO EXCLUSIV

 

O clujeancă a luat măsuri, după ce a văzut un drogat ce avea la el un cuțit mic, dar cei de la 112 i-au cerut să îl imobilizeze alături de bărbații din autobuz.

 

Apropo de știrea dvs... Ieri seara acest tip era în stația din Piața Mărăști... A ajuns în stație tinandu-se de toți pereții... Acolo aproape ca a sărit în fața unui autobuz, iar când un domn a încercat să-l atenționeze a sărit la bătaie... În buzunar avea un breloc cu un mic cuțit... Nimeni nu a mai avut curajul sa se apropie de el.

 

Acolo sunat la 112 și am urcat în autobuzul în care a urcat și el. Mi-au făcut legătura cu Serviciul Urgențe (deși, probabil, ar fi fost cazul Poliției întrucât individul prezenta un pericol public). Doamna de la telefon m-a întrebat nr. autobuzului și m-a întrebat dacă nu sunt niste bărbați care să-l imobilizeze, dar nu pot obliga oamenii să riște, iar doamna mi-a zis: ”Si ce propuneți, doamnă, să trimitem o Ambulanță după autobuz?”. Eu i-am răspuns că nu știu care este procedura în acest caz și ca eu am sunat doar ca să anunț. 

 

Șoferul autobuzului a zis ca în stația terminală îl va scoate afară, însă tipul, odată coborât ar fi putut ataca pana și un copil pe care l-am fi întâlnit în calea sa, însă aici, Între Lacuri sunt zeci de copii pe care părinții îi lasă în fața blocului sau în parcuri. 

 

M-au mai sunat ulterior cei de la Urgențe sa vadă ce e cu tipul, dar eu am coborât și nu am știut ce s-a întâmplat mai departe. În week-end seara, în fața barului Infinity pe Dorobanților e pliiiin... stau afară rupți de droguri și alcool, iar Poliția ”nu îi vede” și nu ia măsuri pt siguranța cetățenilor!”, ne-a relatat o clujeancă ce a dorit să rămână anonimă.

 

Din păcate, indolența autorităților se va solda curând cu o dramă, pentru că numărul drogaților din oraș este excesiv de mare. Se pare că se vând droguri în școli și în toate barurile și cluburile din Cluj-Napoca, mafia fiind extinsă.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni și știre și ați vrea să fie sesizat autorităților sau v-a impresionat, ne puteți scrie pe adresa office@stiridecluj.com sau să ne trimiteți imagini prin rubrica ”Fii reporter!”. De asemenea, ne puteți contacta pe Facebook. 

Comentarii Facebook