Polițiștii de la DIAS Cluj fac CHEF cu fetele în poligonul de antrenament. ”Prietenele” se joacă cu armele și chiar se amenință VIDEO EXCLUSIV

 

Polițiștii de la DIAS Cluj își fac de cap cu două fete în poligonul de trageri și antrenament de la Făget. ”Prietenele” lor le-au luat armele și chiar le-au băgat în gură. Șeful IPJ Cluj, Ioan Păcurar; i-a atenționat pe ”petrecăreți”.


VEZI VIDEO

 

În imagini apar șase lucrători DIAS și două fete, angajate promoter la o cunoscută firmă de băuturi energizante. Luptărorii de elită ai IPJ Cluj aveau pregătit grătarul în mașina de intervenție, iar, în imaginile filmate de cele două fete pe rând, se văd polițiștii care montează grătarul pregătesc carnea și berea. 

 

 

 

În câteva imagini fetele apar purtând echipamentul luptătorilor DIAS și chiar folosindu-le pistoalele din dotare, marca Glock. Cele două promoterițe s-au amenințat, în joacă, una pe alta, dar și pe polițiști, care le ascultau ordinele ca niște mielușei. Unul dintre ei chiar o învăța pe una dintre fete cum să mânuiască arma. ”Nu pune pistolul la tâmplă, ci bagă-i-l în gură”, a spus ofițerul.

 

 

Luptătorii care au participat la orgia din poligonul de la Sfântu Ion sunt: Cornel Trif, Romeo Cherecheș, Radu Petrică, Vasile Morovan, Paul Crișan și Cristian Rotar, șeful de schimb și cel mai activ dintre petrecăreți.

 

Imaginile au fost filmate în luna mai 2006, dar până acum au fost ținute în arhiva uneia dintre fetele care a participat la dezmățul din poligon. Conducerea IPJ Cluj a văzut numai doua fotografii, la începutul anului 2010, dar au găsit de cuvință să îi ”atenționeze” numai pe polițiști, fără să le aplice vreo sancțiuni, pe motiv că faptele ”s-au prescris”, a declarat comandantul IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar.

 

Aceste imagini au fost prezentate în exclusivitate în emisiunea Știri de Cluj LIVE, moderată de Delia Cărbune, unde invitat a fost și fostul comandant al IPJ Cluj, colonelul în rezervă Grigore Blaga. El a declarat că imaginile sunt de o gravitate extraordinară și că întreaga conducere a IPJ Cluj trebuie ”decapitată”.

 

Actualul șef al IPJ Cluj, chestorul Ioan Păcurar, a refuzat să participe la emisiune, după ce în prealabil și-a trimis doi reprezentanți la redacția Știri de Cluj pentru a vizualiza imaginile.

 

Nu am văzut așa ceva în viața mea, pentru că poliția este oarecum o armată în care trebuie să primeze disciplina. Eu am fost militar aproape 30 de ani și vă spun ca nu mi-am putut închipui asemenea situații”, a spus fostul șef IPJ Cluj, Grigore Blaga.

 

Comportamentul este sub orice critică. Așa ceva nu se poate. În primul rând, la ședințele de tragere nu participă nimeni în afară de efectivul care execută sarcina în prezența șefului lor. Armamentul nu se înstrăinează. Sub nicio formă nu se dă altei persoane. Niciodată nu știi ce se poate întâmpla. În al treilea rând, în poligon nu se fac grătare, nu se dansează, nu se fac mici si nu se consumă alcool. E ceva sacru, e ceva sfânt.

 

De mult timp se bate șaua, ca domn'le nu au benzină, nu se pot deplasa la eveniment... Și uite cum folosesc ei benzina..! Așa ceva nu am auzit să se fi întâmplat niciunde în țară. Poliția este în pragul colapsului”, a mai spus colonelul în rezerva Grigore Blaga.

Comentarii Facebook