Miercuri 24 Aprilie

Petarde aruncate de suporterii U Cluj in fata Prefecturii! Cei 1.000 de manifestanti au marsaluit prin oras VIDEO si FOTO

 

Cateva petarde au fost aruncate din randul manifestantilor spre jandarmii postati in fata Prefecturii Cluj. Autoritatile sustin ca i-au "filat" pe autori si ca acestia provin din randul suporterilor U Cluj.

 

Protestatarii s-au strans initial in Piata Unirii, in jurul orei 19.00. Multimea a crescut de la 500 la peste 1000 de persoane si oamenii au pornit, la ora 20.00, intr-un mars pe Bulevardul Eroilor si s-au oprit la Prefectura Cluj.

 

Dupa ce au scandat lozinci impotriva lui Traian Basescu si i-au cerut prefectului Florin Stamatian sa vina sa discute cu ei, fara a avea vreun succes, protestatarii au pornit pe Bulevardul 21 Decembrie 1989 spre Piata Unirii.

 

Protestul continua la aceasta ora, fara a mai fi inregistrate si alte incidente. Protestatarii sunt supravegheati de circa 100 de jandarmi pregatiti de interventie in caz de necesitate.

 

Sute de oameni in Piata Unirii din Cluj-Napoca protesteaza impotriva lui Traian Basescu. Nu lipseste Opozitia VEZI VIDEO


Comentarii Facebook