O tanara de 23 de ani a murit astazi dupa ce a fost calcata de un utilaj greu la rampa de gunoi de la Pata Rat, Cluj- VIDEO

Eliza Viorica Ungur avea 23 de ani si avea trei copii. Tanara a murit astazi la rampa de gunoi de la Pata Rat, dupa ce s-a agatat de un camion al Remat Cluj, care transporta deseuri la rampa. Tanara a cazut si a murit pe loc. Incidentul s-a produs in jurul orei 11,15 minute.

 

Directorul Societatii Bratner&Veres, care administreaza rampa de gunoi, Eugen Veres, a declarat ca in momentul in care camionul de la Remat a ajuns in rampa mai multi rromi s-au prins de container si s-au urcat neasteptand ca masina sa goleasca deseurile.

 

"Femeia a fost printre primii care au s-au urcat pe masina pentru a ajunge la container. Angajatii mi-au spus ca , din pacate , a cazut si a murit pe loc".

 

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Ungenta (ISU) Cluj s-au deplasat si ei la fata locului si spun ca din primele informatii se pare ca tanara a fost si calcata de utilajul greu care transporta deseuri.

 

Cititi si articolul

 

10 rromi au murit in ultimii cinci ani la rampa de gunoi de la Pata Rat, striviti de masinile de gunoi

Comentarii Facebook