O clujeancă și fiul ei, uciși în Italia de soț cu un pistol - FOTO

 

O clujeancă de 28 de ani, originară din Turda, și fiul ei de 5 ani au fost uciși cu sânge rece de soțul femeii. 

 

Daniele Antognoni (38 de ani) și-a ucis soția, pe Paula Corduneanu, de care era despărțit, și pe fiul său, Cristian, de 5 ani. După ce a comis această atrocitate, bărbatul s-a sinucis și el.

 

Scena s-a petrecut în Ancona. Bărbatul a tras 5 sau 6 gloanțe, cu un pistol marca Beretta de calibru 9×21. Prima a murit femeia, lovită în piept, iar apoi l-a omorât pe copil și s-a sinucis, scrie lfattoquotidiano.it.

 

 

Bărbatul a sunat-o pe Paula Corduneanu și i-a spus că vine la casa în care au locuit împreună pentru a discuta cu ea. Clujeanca a sunat la 112 și a spus că îi este frică de soțul ei, care are pistol, și că ea crede că i-ar putea face rău copilului. Carabinierii au sfătuit-o să se baricadeze în casă, dar bărbatul a reușit să intre.

 

Agenții au ajuns la locuința Paulei prea târziu. 

 

Antognoni deținea un magazin, unde în trecut a lucrat și Paula. El era pasionat de arme și chiar scria pe Facebook mesaje în care vorbea despre acest lucru. ”Nu vreau să mă laud, dar chiar astăzi nu am omorât pe nimeni” sau despre un pistol dintr-un magazin a scris că: ”Nu știu când, dar vei fi al meu”.

 

Comentarii Facebook