NEXT MEDIA MANAGEMENT, agenția de modeling acuzată că dă țepe clujenilor. De ce să vă feriți

 

NEXT MEDIA MANAGEMENT este o agenție de modeling, care pare a fi continuatoarea Agenției Blue Models, acuzată că dădea țepe tinerilor promițându-le cariere fulminante. 

 

Acum, cei de la Next promit fantezii. ”Prin promovarea look-ului sau talentului vei avea ocazia să obţii nenumărate job-uri temporare, doar paticipând la casting-uri pentru: emisiuni TV, teatru, film, pentru a deveni imaginea unei firme sau pentru a apărea în diverse reviste de renume.

 

Succesul în lumea modei presupune pregătire, disciplină şi multă muncă, dar dacă nu eşti speriat de acestea, atunci oportunităţile sunt foarte mari. 

 

Activitatea de model cere absolvirea unui curs specializat. Dezvoltă-ţi cunoştinţele de modelling, actorie, mers, scenic, dicţie, mimică, bune maniere, participând la seminarii cu parteneri noştri. Doreşte-ţi mai mult decât un job, intră intr-o echipă de elită şi te va aştepta o experienţă unică”, afirmă ei pe site -ul lor oficial, un site amatoricesc.

 

Portalul celor de la Next nu conține nicio categorie în care să prezinte colaborările pe care le au cu televiziuni, producători de filme etc. De asemenea, nu se vorbește nimic despre echipa care realizează castingurile, fiind prezentate o serie de fotografii cu diverși tineri.

 

O clujeancă a povestit ce a pățit cu această agenție, pe care o acuză că dă țepe. ”Am fost abordata pe strada (langa Banca Transilvania din Piata Unirii) de niste baieti pentru a lucra ca model. Datorita site -ului dvs am fost 100% sigura ca sunt niste tepari.

 

Acum Blue Models isi spun NEXT MEDIA MANAGEMENT insa au acelasi mod de abordare si aceleasi stategii (speech-ul este ca ei cauta fete normale, nu fete cu masuri de fotomodel). Suma ce se cere acum este de 78 de lei.

 

Au pastrat chiar si aceiasi angajata ce discuta cu fetele, deci legatura intre cele 2 firme se poate face foarte rapid prin personalul angajat.

Norocul lor este ca in Cluj sunt foarte multi studenti iar fetele de la tara fara experienta unui oras mare isi iau tepe si au parte de dezamagiri serioase. Nu stiu in ce masura incalca legea, dar povestea asta ar trebui spusa pentru a impiedica dezamagiri in randul si mai multor fete”, ne-a relatat M.R..

 

Ea a primit și o carte de vizită, care vorbește de la sine.

 

Agenția Blue Models, acuzată că dă ȚEPE tinerilor din Cluj care visează la o carieră în modeling - FOTO

 

Cei de la Agenție nu au putut fi contactați pentru a fi întrebați despre oferta lor de promovare a tinerilor. Așteptăm poziția lor oficială.

---------------------

UPDATE

 

Un reprezentant al Agenției ne-a declarat că toate acuzațiile sunt false și a spus că NEXT MEDIA MANAGEMENT nu are nicio legătură cu Blue Models. 

 

Întrebat despre job -urile pe care le promite tinerilor, acesta a precizat că nu sunt promise locuri de muncă în televiziuni, ci numai în reclame și modeling. ”Am avut în acest an câteva fete care au fost la un job la Wella în București”, a spus reprezentantul NEXT MEDIA MANAGEMENT.

 

 

El nu a putut spune dacă agenția sa are contracte încheiate cu productori de reclame pentru realizarea de castinguri.----------------------------------------------------------------------

UPDATE

In urma publicarii acestui articol, reprezentantii companiei, ne-au transmis urmatorul raspuns: 

 

"Subscrisa SC NEXT MEDIA MANAGEMTNT, cu sediul in Timisoara, str. Vasile Alecsandri, nr. 3, apt. 3, judetul Timis, inregistrata la Registrul comertului sub nr. J 35/2991/2013, avand CUI 32541683, prin reprezentant legal Calin Dragos Petrisor, avand in vedere stirea publicata pe site-ul dumneavoastra in data de 09.03.2014, orele 19:28, va solicitam ca in cel mai scurt timp posibil sa dispuneti rectificarea acesteia in sensul publicarii pe site al punctului de vedere oficial al subscrisei societati deoarece informatiile pe care le-ati publicat nu sunt bazate pe realitate, reprezentand pareri personale, folosirea de  fotografii fara a avea autorizarea subscrisei, acuzatii nefondate de natura a crea grave prejudicii subscrisei societati. 

Mentionam faptul ca ne vom adresa CNA precum si instantelor de judecata in conditiile in care refuzati remedierea aceastei probleme in cel mai scurt timp posibil.

 

In vederea solutionarii amiabile a acestei probleme, va solicitam sa luati legatura in cel mai scurt timp posibil cu reprezentantul societatii pentru comunicarea din partea subscrisei societati a punctului sau oficial de vedere cu privire la stirea publicata".

 

 

 

Comentarii Facebook