Clujeanul care trăiește cu numai jumătate de craniu are nevoie de AJUTOR. 2500 lei l-ar salva

 

Un clujean de 24 de ani trăiește o adevărată dramă care l-a trasformat și l-a făcut să fie diform. El are nevoie de bani pentru o proteza. 

 

În urmă cu 11 luni, Elvis Romeo Lingurar a mers să ajute la demolarea unei școli din Cluj-Napoca, pentru a face rost de lemne de foc pentru părinții și cei 8 frați pe care îi are. 

 

Tânărul a căzut direct in cap de la patru metri inaltime, lovindu-se puternic de beton. ”Colegii” lui au sunat la 112 și apoi au fugit. Romeo a fost dus la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca, cu capul zdrobit, dar ca prin minune, si-a revenit. A fost supus unei interventii chirurgicale deoarece un cheag de sange s-a format in zona creierului. Dupa inca o saptamână de spitalizare a fost lasat acasa, dar a avut un soc in momentul in care s-a privit in oglinda, scrie dejeanul.ro

 

Romeo a rămas mutilat, fiind abadonat de prieteni. El nu le poartă pică nici celor care l-au abandonat la demolarea școlii. 

 

Medicii spun că a ramas fara o bucata de craniu, în partea stânga, creierul fiind protejat doar de piele, putand oricand sa se loveasca accidental, lovituri care ar avea urmari grave. Romeo nu mai poate munci, dar lucrurile se pot revolva ușor, cu o proteză medicală ce costă 2500 lei, plus încă 2.500 de lei tratamentul. 

 

Cei care doresc sa il ajute pe Elvis Romeo cu bani pentru operatie, il pot contacta la numarul de telefon 0742615197.

Comentarii Facebook