You need flash player 11 or greater.

Get Adobe Flash player

Social

Minune la mormântul părintelui Arsenie Boca? VIDEO

  
   

Mormântul călugărului Arsenie Boca de la Mănsătirea Prislop atrage în fiecare an, ca un magnet, zeci de mii de credincioşi. Din oraşul Hunedoara şi până la Prislop nu sunt mai mult de 40 de kilometri.

 

Drumul este lin, curge pe culmea unui deal, care sfârşeşte în micile sate, Silvaşu de Sus şi de Jos. Despre Aresenie Boca se spune că a fost Duhovnicul Neamului sau Sfântul Ardealului.

 

Un clujean a trăit la Prislop o experienţă pe care nu o va uita niciodată. Raţionalul îl face să spună că era doar o rază de soare dar fiind şi credincios, omul crede că a avut parte de un semn divin. „Totul s-a întâmplat vinerea trecută. La un moment pe când filmam mormântul părintelui Arsenie, pentru a avea o amintire de la Prislop, am văzut pe ecranul camerei o rază luminoasă. Am crezut că este o rază de soare şi atunci am ridicat camera spre soare. Razele soarelui erau însă de culoare gălbuie, cums e şi pot vedea, fiind şi spre seară, dar raza albă pe care am filmat-o cobora direct pe mormântul lui Arsenie Boca”, povesteşte clujeanul care a filmat scena.

 

La mormântul de la Prislop timpul are altă valoare. Totul parcă durează o clipă deşi ceasul indică faptul că au trecut ore. „Am ajuns la mormântul plin de flori. Este un loc magic unde timpul parcă nu se măsoară în ore sau minute. Deşi ni s-a părut că am stat cîteva minute de fapt am petrecut peste două ore. Şi pomi din jur parcă sunt alţii. Cei de acolo spuneau că şi iarna pomii rămân verzi şi nu le cad frunzele. Un alt lucru fără explicație pe care l-am simțit a fost acela că la întoarcere distanța de la Prislop până la Hunedoara parcă a fost parcursă în câteva secunde, ca și cum mașina ar fi plutit”, a povestit Mircea

 

Stiridecluj.ro va prezintă un scurt fragment dintr-un interviu mai lung publicat de site-ul razbointrucuvant.ro cu părintele Pantelimon de la Mănăstirea Ghighiu, ucenic al lui Arsenie Boca

 

- Ati trait vreo fapta minunata ca urmare a puterii duhovnicesti a Parintelui?

- Sunt mai multe, dar nu le pot povesti, pentru ca lumea nu le-ar intelege. Mi-a zis o data: “Veniti la mine, va dau sfat, dar voi asteptati si minuni. Sa stiti ca mai mult o sa va ajut dupa ce voi pleca la Domnul, decat acum”. Si a avut dreptate. Eu i-am simtit mereu ajutorul dupa ce a murit. Si am trait o minune, acum trei ani. M-am dus la parastasul care i se face Parintelui anual la manastirea Prislop. Nu mai fusesem, si am zis sa merg sa slujesc pana nu mor. A fost foarte frumos. Pe la ora patru dupa masa, am plecat indarat spre Bucuresti, cu cineva cu o masina. Numai eu si soferul. Dar tot drumul am simtit ca in masina mai era cineva langa noi, pe bancheta din spate. Si, va spun adevarat, masina n-a venit pe pamant pana aici, la Barcanesti.


- Cum adica? – Plutea… Am ajuns in trei ore, desi la dus am mers opt ore. Pe drum am intalnit stopuri, accidente, dar nu ne-am oprit, pe toate le-am depasit, parca prin aer. Ma uitam la omul care conducea si ma intrebam de ce trece pe rosu, doarme? El nu spunea nimic, nu spuneam nici eu. Parca ne temeam sa vorbim. Cand am ajuns aproape de manastire, aici, masina a inceput sa se auda cum merge pe pamant. Si a zis soferul: “Masina noastra merge pe pamant“. L-am intrebat: “Ce-ai simtit, omule?“. Si el: “Am simtit pe cineva in spate si altceva nimic. Eu n-am condus pana aici, stiu ca masina a mers singura“. Si-am auzit atunci o voce in spate: “Pana aici am venit cu voi“. Cand m-am intors, nu era nimeni.

- Ati mai povestit intamplarea aceasta cuiva?

- Nu, ca oamenii de azi nu mai cred

 

coral1_1_1.jpg
14-8-2012, 18:53
10258 vizualizări
120 comentarii
Cristina23-8-2014, 14:40
Si noi am fost de curand la Prislop cu baietelul nostru si o adevarata minune ni sa aratat maica de la mormant ne-a dat de la mormant un buchet de crin ce miroseau puternic .Dupa ce i-am luat mi-am dat seama ca no sa-i pot suporta in masina insa i-am lasat in masina pana ne-am mai plimbat.Am uitat de ei acasa mi-am dat seamaca nu le-am mai simtit mirosul erau lafel de minunati insa nu mai aveau miros.Au rezistat 3 saptamani dar nu au mai avut miros.
Sanda19-10-2014, 18:37
Foarte interesant mod de exprimare, Cristina. Vezi că ai mai și mâncat câteva cratime.
Cred că trebuie să dai din nou pe la școală. :)
dan5-2-2015, 15:12
Parca o cratima mai contează,contează ce a trăit femeia si daca nu-ti convine nu te obliga nimeni sa comentezi.Rautatile tinele pt tine!
Cristina13-8-2014, 23:41
Am fost si noi la Prislop (eu, sotul, si cei apropiati). Ne-a invrednicit Dumnezeu sa ajungem la mormantul parintelui Arsenie Boca si a fost absolut minunat! La o zi dupa ce ne-am intors, l-am visat pe parintele cum statea langa o poarta mare, sculptata in stil maramuresean , a deschis-o si ne-a zis: ,,Gata, acum puteti sa intrati!'' M-a coplesit. In aceeasi seara, fratele meu a visat ca cineva ii arata casa parintelui Arsenie Boca: ,,era o biserica inconjurata de multe randuri de trepte'' . Va doresc tuturor sa reusiti sa ajungeti la mormantul parintelui, la Manastirea Prislop si veti simti un dor de a va reintoarce acolo. Noi, la intoarcere, am trecut si pe la Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus, Brasov , tot pe urmele parintelui, cu adevarat un sfant.
sanduileana9-3-2015, 14:46
am fost si este minunt am urcat dealul datorita sf
OMUL12-7-2014, 15:47
Am cresut intr-o familie de ORTODOCSI, am fost botezata dupa traditie, dar observ ca in biserica noastra nu mai este dragoste...in biserica noastra , se vand sfintii, se vinde totul, banii sunt decisivi...cad uneori pe ganduri si ma intreb de ce nu se explica si la noi BIBLIA simplu si frumos, sa stim DE CE A VENIT IISUS ? biserica ortodoxa ma oboseste cu cerutul banilor, peste tot bani, bani, bani....ar trebui sa-i incaltam si sa-i hranim pe cei flamazi si goi...din pacate , am ajuns o populatie manevrata de interesele popilor...parca ni s-a manelizat si credinta, totul pentru bani !...Am dorit sa merg spre o alta biserica, dar cantari frumoase ca la ortodocsi nu sunt nici unde si m-a oprit faptul ca mi s-a aratat in vis Parintele Arsenie Boca in urma cu 15 ani , cand nici nu auzisem de Sfintia Sa, deasemenea mi s-a aratat Maica Domnului Prodromita (la spitalul ORL Bucuresti, ziua in amiaza mare, la etajul III in ultimul salon pe partea dreapta, icoana maicii Domnului a stralucit timp de 3 ore pe perete). Deasemenea, cand toti ai mei erau bolnavi , casa se paraginise il imploram pe Dumnezeu sa ma ia... si intr-o zi cand m-am trezit, mi-am aruncat ochii spre oglinda si.... in oglinda era chipul sfantului Nicolae !...eu am crezut ca am luat-o razna, m-am inchinat , am spus ,,Tatal Nostru" dar chipul sfantului era si mai proeminent... am privit chipul sfantului pana cand s-a indepartat si l-a final l-au acoperi apele oglinzii... mult timp nu am stiut ca acesata entitate era Sfantul Nicolae , am realizat abia dupa cativa ani cand mi s-a arata tot ziua pe undeva prin intersectia de la ,,13 septembrie " cu Drumul sarii.
Acestea sunt trairi pe care nu le pot comenta cu oamenii pentru ca multi vor batjocorii poate, spusele mele , dar singurul meu prieten Dumnezeu stie ce spun eu acum.
In ultimul timp ma rog la mine acasa ,ii respect pe sfinti pentru ca ne-au transmis dragostea pentru Dumnezeu, o respect pe Maica Domnului ,deoarece a fost vasul ales, in care cu putere divina s-a zamislit IISUS HRISTOS.
SUNT CONVINS CA MANTUIREA SE FACE DOAR PRIN IISSUS HRISTOS, EL DE ACEEA A VENIT PE PAMANT SI S-A JERTFIT PENTRU NOI, CA PRIN EL SA AVEM VIATA VESNICA DINCOLO DE LUMEA PAMANTEANA.
Aceasta este credinta mea, eu nu batjocoresc nicio confesiune si imi este drag sa vorvesc cu semenii mei despre dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este nemarginit !...DOAMNE AJUTA FRATILOR !

(TEXT CORECTAT)
OMUL12-7-2014, 15:31
am cresut intr-o familie de ortodoxi, am fost botezata dupa traditie, dar observa ca in biserica noastra nu mai este dragoste...in biserica noastra , se vand sfintii, se vinde totul, banii sunt decisivi...cad uneori pe ganduri si ma intreb de ce nu se explica si la noi BIBLIA simplu si frumos, sa stim DE CE A VENIT IISUUS ? biserica ortodoxa ma oboseste cu cerutul banilor, peste tot bani, bani, bani....ar trebui sa-i incaltam si sa-i hranim pe cei flamazi si goi...din pacate am ajuns o populatie manevrata de interesele popilor...parca ni s-a manelizat si credinta, totul pentru bani !...Am dorit sa merg spre o alta biserica, dar cantari frumoase ca la ortodoxi nu sun nici unde si m-a oprit faptul ca mi s-a aratat in vis Parintele Arsenie Boca in urma cu 15 ani , cand nici nu auzisem de Sfintia Sa, deasemenea mi s-au aratat Maica Domnului Prodromita (la spialui ORL Bucuresti ziua in amiaza mare la etajul III ultimul salon pe partea dreapta, icoana maicii Domnului a stralucit timp de 3 ore pe perete). Deasemenea, cand toti ai mei erau bolnavi , casa se paraginise il imploram pe Dumnezeu sa ma ia si intr-o zi cand m-am trezit m-am aruncat ochii spre oglinda si in oglinda era chipul sfantului Nicolae !...eu am crezut ca am luat-o razna, m-am inchinat , am spus ,,Tatal Nostru" dar chipul sfantului era si mai proeminent... am privit chipul sfantului pana cand s-a indepartat si l-a final l-au acoperi apele oglinzii...mult timp nu am stiut ca acesata entitate era Sfantul Nicolae , am realizat dupa cativa ani cand mi s-a arata tot ziua pe undeva prin intersectia de la ,,13 septembrie " cu Drumul sarii. Acestea sunt trairi pe care nu le pot comenta cu oamenii pentru ca multi vor bajocorii poate, spusele mele , dar singurul meu prieten Dumnezeu stie ce spun eu acum. In ultimul timp ma rog la mine acasa ,ii respect pe sfinti pentru ca ne-au transmis dragostea pentru Dumnezeu, o respect pe Maica Domnului, deoarece a fost vasul ales in care cu putere divina s-a zamislit IISUS HRISTOS. SUNT CONVINSA CA MANTUIREA SE FACE DOAR PRIN IISSUS HRISTOS, EL DE ACEEA A VENIT PE PAMANT SI S-A JERTFIT PENTRU NOI, CA PRIN EL SA AVEM VIATA VESNICA DINCOLO DE LUMEA PAMANTEANA. Aceasta este credinta mea, eu nu batjocoresc nicio confesiune si imi este drag sa vorvesc cu semenii mei despre dumnezeu, pentru ca Dumnezeu este nemarginit !...DOAMNE AJUTA !
stefan dumbravita brasov15-6-2014, 23:43
sfantul ardealului parintele arsenie boca sa zicem asa an rugaciune .. sfinte parinte arsenie boca roagate pentru noii pacatosi si roagal pe dumnezeu tatal nosatru sa ne mai andure sa ai fie mila de noii pacatosii ca tare am mai luoato rasnaaaaaaaaa eu ati multumesc parinte arsenie boca ca te rogi lui dumnezeu pentru noii pacatosii neancetat .
Violeta2-6-2014, 14:37
Sunt Sfinti si Sfinti vor ramane in vecii vecilor Amin !
Cititi mesajele
http://www.tlig.org/ro.html
Cititi de Sarbatoarea Milostivirii Tatalui
http://www.faustyna.pl/en/
Purtati Medalia Miraculoasa a Maicii Domnului
http://www.profamilia.ro/maria.asp?aparitii=9

Este ceea ce am cules din citirile mele si le inmanez si altora
Nu am unde sa atasez fotografii sa va arat miracol al Bunului Isus aratandumi-se mie care nu sunt decat un om obisnuit, incepand de pe 5 Aug 2013 pana pe 6 Aug, este exact Icoana Schimbarii la Fata, Isus in Lumina, nu stiam pana in acea zii ca pe 6 Aug e Schimbarea la Fata, iar pe 6 Aug e si ziua mea de nastere

Nu pot sa spun decat, iubiti-l pe Domnul, atat de fierbinte, pana simtiti ca fiecare parte a inimii voaste, a tot ceea ce sunteti, zboara catre El, vorbiti cu El, tineti-va de Haina Lui Sfanta ca sa puteti face fata acestei ere lipsita de credinta
Caci unde s-a mai auzit vreodata sa vezi cu ochii miracole si inca sa cercetezi ce sunt ele, ma intreb oare pentru ce traiesc oamenii aceia, cand stim foarte bine ca El este Totul, va zic adevarul, um om fara Dumnezeu este un om pierdut, sa ne rugam pentru toti acesti oameni care inaca nu Il cunosc pe Atotputernicul lor Tata si be ce mai blanda Mama, Regina Cerurilor Maria

Tata va iubeste pe toti
Slavita fie Mama noastra Maria
mariana28-4-2014, 11:31
Am o proplema grava si vreau sa ajung la mormantul lui Arsenie Boca , cu plecare din Timisoara . Are cineva drum acolo? As vrea sa merg pe 6,7, sau 8 mai.
Va rog sa-mi scrieti si sa-mi spuneti cat costa .
multumesc!
LIA6-5-2014, 12:19
D-NA MARIANA,SUNT DIN TM. DACA D.ZEU NE AJUTA NOI MERGEM DUMINICA 11 MAI SI PTR D.VOASTRA NU ESTE TARZIU PUTETI VENI CU NOI.NU VA COSTA NIMIC
buraga angela8-5-2014, 6:43
Va rog din inima...! Ma numesc Angela... Sunt in Italia. Daca mergeti,va rugati Parintelui pentru mine? Stie El despre nevoia mea... Dimnezeu sa va ajute! Va rog...!!
LIA8-5-2014, 10:07
Da,ma voi ruga si pentru d.voastra,si vam trecut numele in acatistul ce il voi lasa la manastire pentrucei dragi mie.Doamne ajuta
aneta gherase7-4-2014, 9:08
MULTUMESC MULT.TARE ASI VREA SA AJUNG LA MORMANTUL PARINTELUI ARSENIE BOCA.SANT DIN BUZAU,CUM POT AJUNGE ACOLO,TE ROG SA IMI SPUI DACA POTI.
ovy200320-1-2014, 17:18
sa ne asezam la masa discutiilor si sa ne cunoastem,sa presupunem ca ma numesc Ovidiu si am 34 ani si va relatez povestea mea, care in mod cert nu este o ”presupunere”
dupa niste necazuri,incercari pe care le-am avut am ajuns sa merg putin pe la biserici fara ca sa cred neaparat in ceva.Inca nu puteam sa stavilesc necazurile si am ajuns intr- un moment de rataciri si neinpliniri sa injur lumanarile ,bisericile care nu ma ajutau atunci.Din neant mi-a venit un feeling ca trebuie sa caut pe net Arsenie Boca,mentionez ca in acea zi de rataciri am vazut viata dumnealui si am plans fara oprire,ceva ciudat pentru mine si pentru orice tanar,in urmatoarea saptamana am mers la prislop,am sintit acolo ca ating putin divinitatea ,am simtit dupa mormantul parintelui in spre pestera sf.Ioan ca plutesc ca nu mai exista gravitatie ca nu mai sunt ”trup”,ca sunt ceva energetic.In decurs de 1 an am fost de 4 ori eu,am dus prieteni,familie toti au simtit mai departe de conditionarile unui trup de pamant,viata mea se cantareste in douo parti inainte si dupa,totul s-a schimbat,a inceput sa inteleg viata la nivel spiritual,inainte ma pasionau explicatiile logice ,filozofia,psihologia lucrurile care incearca sa dea un sens vietii,pe care incercam sa o analizam si sa o catografiem.?Nu stim nimic suntem decat oi ratacite pe infinitele cai ale vietii,oi pierdute pe care cineva di neant ,nu stiu de ce si cum reuseste sa ne adune.Eu la prislop cred ca am avut chemare ,pe mine m-a adunat si mi-a dat un sens,mi-a dat si raspunsuri care ma inundau dintr-o data neincetat,mi-a dat trairi spirituale pe care nu pot sa mi le explic nici acum .dupa prima mea cunoastere a celui care poate ?-ca ma indruma mai de mult l-am visat pe Parinte intr-o pestera ,stateam amandoi intr-o pestera ne rugam si plangeam amandoi,a fost asa intens incat nu cred ca o sa pot sa uit vreodata.Tot ce pot e sa incerc si eu la randul meu sa dau un traseu oilor ratacite sa dau mai departe o speranta de care eu am avut parte.Mergeti acolo cand simtiti fara nici un fel de ezitare si va garantez ca viata voatra se va schimba. ,sunt foarte multe pe care le-am trait inca de la chemarea mea acolo ,pina la tot raul care ma macina de ceva timp si pare ca incepe sa dispara.Am inteles ca toti avem o cruce de dus si trebuie sa ne-o ducem mandrie si cu stoicism si doar sa ne rugam la dumnezeu sa ne dea putere sa o purtam pe umeri ,nimic nu este intamplator.DE fiecare data cand am mers acolo am trait altfel de stari altfel de raspunsuri ,ultima oara nu am mai avut piedici ,inainte mereu aveam tot felul de pidici cu drumul ,cu nehotarare de parca raul acumulat in mine nu se mai dadea dus,dar cred ca din ce in ce mergi sa multumesti si abia dupa sa ceri ajutor piedicile dispar,incepem usor usor sa ne intelegem drumul si crucea de dus Parintele ne cheama si noi trebuie sa mergem la dansul,nimeni nu ajunge acolo neiubit si nechemat de dumnealui.O sa va rog cand ajungeti acolo sa va rugati pt grijile ,nevoile si multumirile dvs ,dar sa nu uitati sa fa rugati si sa cereti tarie pentru indrumatorii nostril lumesti si nelumesti sa poata sa ne reprezinte in fata lui Dumnezeu,sa se roage pentru iertarea si mantuirea sufletului nostrum.Tot de la un indrumator va spun si eu acease vorbe pe care el le-a inteles inaintea mea.Daca aveti nevoie sa va dau sfaturi si sa va spun cum puteti ajunge acolo nu ezitati sa ma intrebati.Va doresc sa va gasiti drumul.
gabi n.22-1-2014, 13:46
Am trait o experienta asemanatoare cu cea a dvs.Parintele m-a ajutat intr-un moment greu din viata (vand probabil se umpluse paharul ratacirii mele si se cerea varsat! ) prin aparitia sa in viata mea , citindu-i vorbele minunate , citindu-i biografia , intelegandu-i nevointa care nu seamana cu a niciunui alt sfant ( cel putin nu roman). Ma urmareste permanent sfatul sau pe care il dadea tuturor celor care il cautau pentru ca stiau ca poate "face minuni" , ca este inainte vazator cu duhul , sau pentru ca pur si simplu aveau o profunda evlavie la sfintia sa :" Ma, schimbati-va purtarile!" Parintele stia ce spune pentru ca nu spunea de la sine ci de la Domnul Dumnezeul nostru ! Doamne ajuta!
ANA MARIA12-3-2015, 11:17
BUNA ZIUA .DOMNU OVI am si eu o rugaminte la dumneavoastra.ma numesc ANA sunt din rmnicu valcea am 30 de ani si ma simt foarte rau ,am fostla medici toti medici au zis k nu am nimik.nu stiu ce sa fac pe zi ce trece ma simt mai rau.am avut senzatia si de sinucidere.etc nu stiu cum sa fac sa ajung acolo,sau ce sa fac ASTAZI sunt programata la neurologie dar nustiu ce rezulta va fii.va rog daca puteti sa.ma ajutat. va nultumesc
ecaterina27-11-2013, 16:32
Sfinte Parinte Arsenie Boca roagate lui Dumnezeu pentru noi
Daniel20-11-2013, 1:06
Sfantul Ignatie Briancianinov: ,,sa nu citim decat carti scrise de
sfinti CANONIZATI ai Bisericii Ortodoxe.,,Arsenie Boca a scris degeaba atatea carti daca i se
respecta cuvantul de a nu fi dezgropat pana la sfarsitul lumii.
Daca le citim inseamna ca I-am canonizat personal sau incercam sa vedem daca sunt sfinti sau nu.Ce facem,il ispitim pe Dumnezeu sau il obligam sa ii canonizeze ?Si ma refer la cei propusi pentru canonizare,Parintele Paisie,Parintele Cleopa,Parintele Nicodim Mandita...Suntem oi ai turmei lui Hristos sau capre sarim fiecare cum ne duce capul?Atata timp cat Patriarhul si Sf.Sinod nu ii declara sfinti,e foarte gresit sa ii numim noi...
vlad21-11-2013, 20:41
suntem prea mici si pacatosi sa hotaram noi ceva ,IMPORTANT ESTE ca de la acesti preoti avem ce invata.
ADRIANA5-12-2014, 14:32
Un prim pas spre canonizare, am auzit un ierarh spunand acest lucru, este evlavia poporului fata de acel om, Parintele Arsenie Boca deja este Sfant in inimile romanilor prin minunile pe care le face, sunt lucruri reale care se intampla, sunt atatea marturii ale celor care au simtit ajutorul Parintelui!! Oare atata lume bate drumul degeaba pana la Manastirea Prislop?! Un colt de rai este poiana unde se afla mormantul Parintelui. Viata Pr Arsenie este o alta marturie ca a fost un om care si-a sfintit viata prin fapte, l-a iubit pe Dumnezeu mai presus ca orice, a iubit oamenii, s-a jertjit pt tara. Iar Dumnezeu pt viata curata a acestui mare OM, ne deschide inimile sa-l cunoastem si sa-l iubim pe acest Sfant numit Arsenie Boca care mijloceste pt tara noastra si pt mantuirea sufletelor noastre in fata Preasfintei Treimie! Amin
vlad8-11-2013, 16:08
asa esre LUMINA SFANTA VNE DOAR IN BISERICA ortodoxa de pasti.
mirela18-11-2013, 12:57
asa este
paula28-11-2013, 18:21
Nu ca vine numai in biserica ortodoxa... VINE DOAR LA RUGACIUNILE FACUTE DE CALUGARUL ORTODOX.... IAR CA MARTURIE ESTE COLONA TRAZNITA CAND S-AU RUGAT ALTI CALUGARI DE ALTE CONFESIUNI......
vlad8-11-2013, 16:01
CEI CARE FUGE DE BISERICA ORTODOXA- fuge de adevar.
elena8-11-2013, 16:06
Asa este ,multi rataciti fuge de ortodoxie. SE CRED DESTEPTII PAMANTULUI SI CONSIDERA CA EI CUNOSC ADEVARUL APSOLUT ;;;;;;;;;;pe cand ei sunt niste gandaci de bucatarie. OAMENI BUNI LUMINA SFANTA vine doar in biserica ortodoxa .
elena5-7-2014, 17:30
Vad aici spunindu-se ca lumina vine din biserica ortodoxa eu vreau sa completez cu un citat din biblie care spune 'eu imi voi alege oi din toate stau le le asta inseamna ca indiferent de ce religie esti daca crezi si esti cu adevarat credincios poti sa te mintuiesti trebuie doar sa respecti cu sfintenie cele zece porunci ale lui dumnezeu... Vedeti care sunt si daca unul dintre noi le poate respecta pe toate.... Doamne ajuta!
marian vasiu16-8-2014, 11:25
TOATE BISERICILE,SUNT ALE LUI DUMNEZEU,SI CEA ORTODOXA SI CEA CATOLICA,SI CEA GRECO-CATOLICA,IMPORTANT ESTE SA RESPECTI CUVANTUL LUI DUMNEZEU,AL BIBLIEI,SI CANOANELE DATE DE PREOTI,INDIFERENT ,DE CE RIT ESTE,TREBUIE SA FII CORECT,CU TOTII CE IMBRACA HAINA MONAHALA, MULTUMESC SI DUMNEZEU SA-TI DEEA SANATATE SI PUTERE DE A GANDI CAT MAI BINE!
Alan Turring19-10-2014, 19:13
Nu, printesa...credinta tine de dumnezeu...bisericile, cu cele 40 000 de ramuri ale sale (ma refer la crestinism aici) tin de oameni si de lacomia unora...ma rog, lacomia unora si prostia voastra, a celor multi!
SE STIE8-11-2013, 15:31
tito........ - daca DUMNEZEU nu exista si TU crezi,n-ai pierdut nimic. Dar daca DUMNEZEU exista si tu nu crezi , ATUNCI AI PIERDUT TOTUL. --N. IORGA-
roryta17-5-2015, 21:35
Hellooo, citatul nu este al lui Nicolae Iorga, ci al lui Vlaise Pascal. De unde l-ai scos pe Iorga, frate???
marius2-11-2013, 18:33
TITO dragaaaaa fasole batuta la creier eu sunt ortodox dar nu dau dovada prin ceea ce scriu sau fac,dar TU daca nu crezi in DUMNEZEU si in PREA SFANTA FECIOARA MARIA nu te mai lua,de alti ca nu ai sa castigi deloc,sa enervezi da enervezi,dar sa castigi oooooo cale lunga si anevoiasa ai,impreuna cu frattiii tai catolicii iehovistii etc,iesiti care mai de care,pentru singurul fact ca vor sa insele lumea. IISUS NU A MERS DIN CASA IN CAS SA MITUIASCA OAMENI CU BANI CA SA CREADA IN EL NU NU NU, NICIODATA, EL A FACUTA VOIA TATALUI DACA NU STIAII.
Voi,bateti la usa omului uite nene ati dam bani crezi in ce credem si noi,asta faceti. rusine VOUA.
VALI5-11-2013, 16:07
bravo MARIUS asa este si eu m-am trezit cu unii sectanti la usa , cautau adepti .ASA LE PLACE SA DERANJEZE EI LUMEA. I-AM zgornit .Asa voi face si pe viitor .EU SUNT ORTODOXA CONVINSA. Lumina sfanta vine doar in biserica ortodoxa.,,,nu la sectantii mincinosi.
galati1-11-2013, 19:33
tito , ti-a cazut un pom in cap -....saracul.///////////
cunoastem1-11-2013, 14:11
distisii - tito =alxmse=pilot=deci=d=gogu=roi- sunteti=o turma de oi ,[ cum a spus tito] -ati fost botezati ,intrebati-va parintii..............de ce..,daca va dati smecheri,,,...
vali 1-11-2013, 13:45
dm . tito -saracu de tine esti ratacit de tot ; mi-e mila de tine ,-de ce nu donezi tu organe [cum ai scris] daca vrei fapte,s-au iti place sa comanzi............doneaza mai bine creierul ,tie oricum nu-ti trebuie,,,iti mai aduc si cativa caini si pisici ,tie iti plac -.CAND ai necazuri pun pariu ca nare omu loc de tine pe la biserici si-ti faci cruce pe furis,,,,,,dar vrei sa pari supermen.
Daniela22-10-2013, 0:18
Traiesc cu imaginea fetei mele zdrobite de o masina .,cu picioarele facute praf ,coaste intrate in plamani etc ,in stare critica ,am sunat la manastire si maicaANDREEA Dumnezeu sa o tina sanatoasa mi-a spus ;o sa ne rugam de PARINTELE sa va ajute ,eram contra cronametru ,medicii aau spus ca trebuie sa isi revina plamanii in 3-4 zile sa o poata opera sa ii salveze piciorul drept facut praf,sperante mici ,dar ,,,,,o minune sa intamplat nici medicilor nu le venea sa creada ,a fost operata in timp util si totul a fost bine ,bine dupa inca multe alte chestii ,dar acea operatie sa poata fi facuta a fost ceva divin iar eu stiu sigur ca a fost EL PARINTELE ARSENIE <MULTUMESC INCA ODATA PARINTE! sa nu fiti niciodata in situatia in care sa iti dai seama ca ai nevoie de o minune ,atunci sa va vad!
iordachescu Constantin18-8-2013, 14:07
Suntem un grup de tineri care mergem adesea la parintele Arsenie Boca la M-rea Prislop. Am vazut cu ochii nostri minuni petrecute la mormantul parintelui Arsenie. Dorim cu ajutorul Bunului Dumnezeu si cu binecuvantarea parintelui Arsenie sa ajungem din nou la sfintia sa. Cu adevarat, daca ajungi o singura data la parintele Arsenie mereu vei simti chemarea de a mai reveni. Intalnirea cu o persoana draga nu se uita niciodata! Cine doreste sa vina cu noi in acest pelerinaj din data de 31 august-1 septembriemartie ne poate contacta la acest nr de telefon 0748145015 sau pe mail io_konstant@y********.

Daca doriti sa primiti informatii privitoare la viitoare alte proiecte de pelerinaje si iesiri, imi puteti da un add pe messenger sau trimite un sms cu textul: "PELERINAJE si numele dumneavoastra” http://paginadefolos.blogspot.ro/2013/07/pelerinaj-la-m-rea-prislop_3.html
stefan31-5-2014, 16:03
Pentru toti cei ce ati postat aici


Oameni buni trezitiva si nu mai uriti uniipe altii ca judecata este a lui Dumnezeu si vreu sa va intreb pe toti ceio ce scrietii aici - Cum se impaca toate cele spuse de voi in comentarii cu prima porunca data de Dumnezeu?!?
Esirea cap.20:1-5.
Daca nu sunteti capabili sa traitii ce-i scris atunci de ce mai osinditi pe ceilaltii?
Alex18-8-2013, 10:56
In viitor cand o sa va puna astia cipuri prin creier, cred ca o sa fiti perfecti pentru a fii cobai. Nu ganditi deloc. S-ar putea sa le cam puneti niste probleme oamenilor de stiinta ... pentru ca nu voar avea ce controla..avand in vedere ca nu aveti creier.
leona maria ru5-8-2013, 13:53
dom. ,,,tito,, articolui tau ,te v/a duce la peire ideile tale tinele pentru tine, nu mai prosti si pe altii,
tito6-7-2013, 12:35
Prefacuta voastra piosenie....imi face scarba. Daca Dumnezeu nu voia sa gandim....ne facea o turma de oi. Dar ne-a dat minte si eu cred ca cel mai bun mod de al cinsti pe D-zeu ..este ..SA GANDIM, SA CITIM ( nu doar ce vor popii burtosi) ,SA ne INFORMAM adica sa traim si sa experimentam totul in viata pentru ca dupa aceea sa alegem calea dreapta ( pt fiecare din noi). Voi chiar credeti ca D-zeu e asa prost si voi il pacaliti cu rugaciuni si matanii ca sa va castigati mantuirea si sa va cumparati un loc in primul rand al paradisului ??>????? :). Ca v-ati facut "brandul" (bratul drept) ca a lui Rambo de la atatea cruci in fata bisericilor si dupa aia sunteti in stare sa dati in cap la oricine in buluceala de la luat aghiazma. Vreti sa faceti gesturi crestinesti ???? DONATI SANGE,DONATI ORGANE (sau dati-va acceptul pt prelevarea organelor rudelor voastre in moarte cerebrala), SALVATI CREATURI ALE LUI D-ZEU ( caini ,pisici , etc....) , AJUTATI FAMILIILE SI PERSONELE IN DIFICULTATE. Deci ,in concluzie, FAPTE ...nu rugaciuni si matanii. Va doresc o zi buna si..........mai folositi si creierul... din cand in cand....ca se atrofiaza :)).
claudia7-7-2013, 22:36
boule!
tito11-7-2013, 10:03
Hahahah. Iaca na: Ai dat cu "crestinitatea" ...in fasole :)
Claudiu30-7-2013, 23:26
Cand te rogi cu mintea gandurile tale sunt indreptate catre Tatal spiritual( daca l-ai acceptat) la fel ca un copil care isi roaga tatal natural sa-l ierte pt ca l-a suparat. Cand tii post trupul tau se roaga mintea ta ghideaza trupul sprea rugaciune atunci se intampla sa te jertfesti .Dumezeu vrea sa gandim el a lasat Lumea in stapanirea diavolului Cand Adam a pacatuit. Si daca nu ne rugam si nu ne jertfim ci doar "experimentam" putem sa avem sansasa il alungam pe Dumnezeu.Oamenii trebuie sa se inchine in Numelea Tatalui Si Al Fiului si Al Sfantului Duh, Amin! Si nu va face rau nimanuni poate doar sa alunge diavolul.Faptele conteaza la fel si jertfa pe care o aducem Domnului.Doamne Ajuta.
remus1-11-2013, 15:33
tito, te-am vazut in biserica la ortodocsi, de ce te dai la fund ,,,,,,vrei sa pari ceea ce nu esti. TE CUNOSC FOARTE BINE. Daca postezi pe tot felu de nume ,te crezi mai inteligent.;;;;;;;;;;;;;;tot o oaie ratacita esti..
marius2-11-2013, 18:22
cei care faceti misto de biserica lui HRISTOS aveti grija ca va bateti joc de PREA SFANTA NASCATOARE de DUMNEZEU si PURUREA FECIOARA MARIA. ASA CA DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS nu rabda asa ceva,si va pedepsi pe cei ca voi
TOT POPORUL ROMAN E O MANCARE DE FASOLE STRICATA CARE PUTE RAU DIN CAUZA PACATELOR NOASTRE,PENTRU NICAIERI IN ALTA TARA NU S-AU FACUT ASA MULTE AVORTURIIIII . RAD STRAINIII DE NOI SI DE ACEEA ISI BAT JOC DE NOI PT CA NE CUMPARA CU O STICLA DE VOTCA,SI O PAINE,AU COBAII LOR LA PUTERE SI ASTA PENTRU CA NOI LE-AM PERMIS ASA CEVA.
OARE DACA ERAM NOI ACUM 50 DE MILIOANE DE SUFLETE IN TARA NOASTRA SCUMPA PE CARE TOTII O VOR PR BOGATIILE EI MAI AVEAU CURAJ SA-SI BATA JOC,NU PREA CRED.
ASA CA PT TOTII CEI CARE VA LEGATI DE BISERICA DE PREOTI CA SUNT ASA SI PE DINCOLO,LASATI-O MOALE CA SUNTETI CEI MAI CALICI OAMENI DIN LUME,CARE AU CREIERUL AFUMAT.LUATI SI CITITI CARTILE SFINTE,IAR DACA VRETI SA VORBIM DE PREOTI SA-I JUDECAM IA SPUNETI-MI MIE CINE A FOST SF.VASILE,SF IAON GURA DE AUR,SAU ALTI SFINTI PARINTI CARE LA INCEPUT ERAU CA NOI,IAR MAI PE URMA AU DEVENIT SFINTI,DC PT CA AU CREZUT DIN TOATA INIMA IN DUMNEZEU,NU AU FACUT CUM FACEM NOI,CA SI ATUNCI ERAU PREOTII CA ACUM.
Daniela18-9-2014, 12:53
tito, am niste intrebari simple la care, te rog ,sa-mi razpunzi daca esti asa de ”pocait”cum te crezi... Poti sa-mi spui si mie cati sfinti aveti voi??? Cati oameni ai Domnului fac minuni ,minuni pentru evaviosi si pentru cei pacatosi?? Poti sa-mi spui de unde vin razboaiele, drogurile si destrabalarea si toate relele astea???Eu garantez ca NU DE LA ORTODOCSI.... Ca ne-a ajuns si pe noi pacatele,astea e cert.. Nu exista om fara de pacat,DARmacar noi ne putem mantui ,...Dupa cati credinciosi posteaza aici ,oameni cu frIca lui Dumnezeu, peste cativa ani vom deveni datorita acestui PREASFANT PARINTE ,O TARA CU CREDINTA TARE SI IUBITA DE DUMNEZEU...Atat am avut de spus... in rest cu ereticii nu trebuie sa vorbesti ,ei oricum sunt pierduti... Si URATUL trebuie sa aiba enoriasii lui...
Catalin5-7-2013, 15:43
In curând pornesc spre Prislop din București ...nici nu știi daca e bine sau rău sa dai asemenea știri mai ales ca reacțiile oamenilor sunt după cum se vede unii habotnici alții sceptici .... Insa cred ca cel mai important lucru e ca oamenii trebuie sa-si mai aducă aminte ca au in ei o frantura din harul divin si din lucrarea lui Dumnezeu care se numește viața ...si o mai mareminune ca asta nu exista ! Restul minunilor sunt doar pentru a ne aduce aminte de minunea aceasta si pentru a ne mai uita si noi inauntrul nostru pentru a înțelege ceea ce ni se întâmpla . In fond nici Arsenie Boca nici alții nu au făcut altceva decât a se uita inauntrul oamenilor care veneau la ei si ai povatui ce sa facă cu viața lor....
coco5-7-2013, 10:49
minuni sunt tot timpul,este o minune ca d-zeu ne iubeste inca ,vrea sa devenim mai credinciosi ,
se intimpla minuni cind suntem credinciosi nu cind vrem
Alex18-8-2013, 10:52
Coco vad ca ti-ai luat nume de pasare. Te tragi din gaina? Si gaina gandeste tot ca tine doar ca are creierul cam prea mic. La cat de crestin te dai ti-a fost lene sa scrii numele Domnului , l-ai mai scris si cu litera mica, de parca a-ti fi creat lumea impreuna. Deja l-ai maniat. Daca Dumnezeu era om cred ca facea pe el de ras sa vada cati prosti sunt ... si la ce proscarii le bese creierul. V-ati molipsit de la presedinte.
mihaela6-9-2013, 5:12
nu ne prea mai iubeste dumnezeu , s-a cam suparat pe noi . ne da ceea ce meritam .... avertismente .... cutremure, inundatii, boli , razboaie .... stiu o sa spuneti ca asa a fost din totdeauna . da , dintotdeauna si asa o sa fie pana cand nu o sa ne intoarcem fata si mintea la dumnezeu , care ne-- a dat viata , de care noi ne batem joc . fiecare primeste , ce da ! ce santem noi ,? cenusa si pamant ! nu toti vor intra in imparetia domnului , in care nu a trait pe pamant ! multi chemati, putini alesi !
tito2-7-2013, 15:33
Acum am citit si faza cu masina .....supersonica....plutitoare. Comentariu:.......aurolacul dauneaza grav sanatatii ( si mintale) :).
mara6-7-2013, 0:20
tito,daca tu crezi ca asta e povestirea unui aurolac,ce cauti pe aici,sa citesti si sa faci pacate cu ceea ce scri?nu vreau sa fiu mai rautacioasa de atat.GANDESTE!!!!DAR INAINTE,CITESTI DESPRE PARINTELE ARSENIE BOCA SI NU MAI FACE PACATE.HABAR NU AI CAT DE MULT CONTEAZA!!!!! MA ROG LA PARINTELE ARSENIE SA TE LUMINEZE LA MINTE.
fane1-11-2013, 14:35
tito, tu nu ai fost la scoala ,asa ca nu avem pretetii prea mari de la tine'-ai o gandire limitata.
olimpia23-6-2013, 17:44
sfinte parinte arsenie boca ajutane si binecuvinteaza familia mea doamne uneste sa fim o familie apropie pe sotul meu in familie mea alaturi de dragostea mea si a copilului alungai rautatea si orgoliul diabolesc doamne unestene din noi
Vasile19-10-2014, 19:48
Si cum a fost? Te-a ajutat? Sau te-a dat animalu` afara din casa?
ADELA13-6-2013, 15:14
Sfinte parinte Arsenie Boca ajuta-ne si ne binecuvanteaza pe noi,familiile noastre si pe tot omul.Doamne ajuta si iarta-ne pacatele
marian10-5-2013, 19:34
SFINTE PARINTE ARSENIE AJUTA-NE SI PE NOI ....
mircea5-5-2013, 15:09
eu am facut acest film si aceasta raza de lumina Dumnezeiasca a avut pentru mine o alta insemnatate. sase ani am umblat cu sotia la doctori pentru a putea avea un copil si nu s-a putut pe cale medicala.
in august 2012 am fost la prislop total intampator. ne-am pornit de la brasov la cluj, unde locuim, si la sebes sotia mea a zis pe aici pe undeva este mormantul lui Arsenie Boca. Am mai mers cale de vreo 60 de km si am ajuns.
m-am rugat sa ne milostiveasca Dumnezeu cu un copil. apoi am facut filmul si am vazut ceea ce cu ochiul liber nu se vedea. semnificatia luminii era de fapt alta si am inteles asta abia dupa cateva saptamani. eu cred ca aceea lumina a fost trimisa pentru a ne spune ca rugaciunea ne-a fost ascultata.
in 6 octombrie 2012 am aflat ca vom avea un copill. acest copil se va naste la finele lunii mai. sarcina sotiei a mers pana acum perfect. si are 36 de ani.
fac aceasta marturie pentru a va spune tuturor prin ce am trecut eu. am doua facultati, nu sunt credul si nici naiv. sunt obisnuit sa intreb totdeauna DE CE?
dar de atunci si pana la finele vietii mele voi crede in Dumnezeu.
alexandra9-7-2013, 22:10
Cred cu tarie ca Dumnezeu exista si este ubicuitar,inclusiv in sufletul nostru.Parintele Arsenie este un mare sfint,capabil safaca minuni,cu voia lui Dumnezeu.Pentru mine si familia mea este ca si un tata,frate,prieten,sfetnic.la care apelam cu gindul sau sufletul.Stiu ca poate orice,daca e cu voia lui Dumnezeu.Iti multumim, parinte Arsenie.
stefania18-7-2013, 19:08
mircea, ai spus: " de atunci si pana la finele vietii mele voi crede in dumnezeu". eu sunt de parere ca si pana atunci ai crezut, chiar daca nu ai fost constient de asta. ce ti s-a intamplat tie, se intampla celor care CRED, cu stiinta, sau fara de stiinta.
Areta7-4-2013, 22:24
Spunea cineva.... cuvintele sunt putine... pentru a descrie trairile care le ai cand mergi la mormantul Parinteleui Arsenie, pentru a vorbi despre Parintele Arsenie, pentru a povesti cum ii simti ajutorul atunci cand il chemi pe Parintele Arsenie....
Celor care nu cred le sugerez sa mearga la mormantul Parintelui..... le va fi bine si vor intelege!
Flavia17-3-2013, 12:00
Chiar parintele Arsenie Boca scria in una din cartile sale, ca noi oamenii o sa scornim tot felul de interpretari si minuni lasate in urma lui...era un credincios adevarat, dar nu un ,,bisericos,,. Credincios e una, bisericos e alta. Si tot el zicea ca mai presus e Dumnezeu. Bine ca ne rugam si ne inchinam la atatea lucruri si sfinti, martiri, gasiti de la an la an, si sarbatorim atatea sarbatori ciudate, in loc sa cinstim ziua de Duminica, ziua lui Dumnezeu.
Toata stima si respectul parintelui Arsenie. Dar oamneni credinciosi, nu uitati ca a existat datorita lui Dumnezeu. Lui multumiti-i si va inchinati !

Aaaa si am vazut multe perinute in jurul mormantului. Cred ca e cam tare betonul ala pentru credinciosi! :P
elen3-11-2013, 15:44
Flavia ,probabil betonul este mai moale decat capul tau care nu are nimic in el.
vivi4-3-2013, 20:07
...in biblie scrie,, nu dati margaritare porcilor'' ....trageti voi concluzia la cine se refera...nu va bateti joc de credinta in DUMNEZEU
angelica4-3-2013, 11:39
Anul trecut in septembrie am fost pentru prima data la Prislop.Minunat.Peste cateva saptamani o sa merg iarasi pentru ca imi doresc din tot sufletul.Ceva minunat si emotionant i s-a intamplat fiului meu de 14 ani.Cand a ajuns la mormantul parintelui a inceput a plange fara un motiv anume si cand am coborat pe alee sa mergem spre casa a vazut o lumina alba care se ridica spre cer.Tare as vrea sa deslujesc acest lucru si sa aflu raspuns la maicile de la manastire
@adriana2-3-2013, 22:51
si ce te opreste sa ajungi?
apropo, e Sfantul Arsenie Boca, nu orice parinte...
a 27-5-2013, 15:13
ea fost parinte monah
Adriana gabriela28-2-2013, 22:33
Dumnezeu ssi ierte pe cei ce nu cred in el si in parintele arsenie el nu a plecat niciodata.mias dori foarte mult sa ajung la mormintul lui
diiiiana27-2-2013, 20:35
Un comentariu am si eu pt persoanele care comenteaza in legatura cu religia care sustine genocidul. In primul rand religia are si ea partea ei umana. Si aici nu e vorba de religie. Aici e vorba de credinta care, din pacate nu mai este acelasi lucru cu religia. Religiile sunt multe, mult prea multe, dar credinta este una singura. A crede sau a nu crede in Dumnezeu si in Sfinti asta tine de fiecare persoana in parte. Nu credem pentru ca nu stim sa apreciem frumusetile lumii in care traim, am uitat sa iubim si santem interesati doar de persoana noastra. Credinta la fel ca si dragostea se simte nu se arata ca si
andrei26-2-2013, 18:36
Unii oameni care au comentat aceasta stire sunt deja pierduti, asa cum intr-una din cartile despre Sfantul Parinte Arsenie Boca, o femeie incerca sa isi salveze fiul din maineile Diavolului, dar acesta i-a spus ca este pierdut. Pentru cei care inca mai au un strop de credinta, dar si pentru cei care si-au pierdut-o, ii indrum spre mormantul Sfantului Parinte la Prislop, daca aceasta este o facatura cum supun ei, poate vor trai o minunte pe pielea lor pentru ca dupa cum bine stim Nu pentru cei sanatosi a ven Hristos in lume ci pentru cei bolnavi. Eu am fost doar de 2 ori pana acum la manastire, dar o sa merg de cate ori am ocazia, este un colt de Rai, un loc unde iti piere glasul si unde iti doresti sa te reintorci cat mai curand. Dumnezeu sa ne aiba in paza si Sfantul Parinte Arsenie sa se roage pentru noi pacatosii asa cum a facut toata viata si cum o face in continuare.
laura9-6-2013, 11:57
andrei, ceea ce spui pot sustine. cuvintele sunt prea putine pentru a spune ce simtim cand ajungem la mormantul Parintelui Arsenie Boca. valuri de lacrimi iti inunda obrajii; te pierzi in cuvinte si rugaminti; devii curat, devii pur, devii binecuvantat.
gina19-2-2013, 20:47
crede si nu cerceta....amen
Alexe Elena15-2-2013, 21:45
Iarta-i Doamne,ca nu stiu ce fac.
lili mocanu11-2-2013, 21:06
suntem mici poate intelegem sa l rugam sa ne ierte sa ne ajute
gabi8-2-2013, 16:29
noi oamenii,cautam intotdeauna eplicatii stiintifice pentru ceea ce se intampla in jurul nostru. dar mai presus de stiinta este Dumnezeu,care tine tot pamantul in miscare,toate in perfecta armonie. tot ce au descoperit oamenii de stiinta pana astazi,a fost cu voia lui Dumnezeu,prin puterea Duhului Sfant.
nu ne dam seama ca adevarata bucurie si liniste o gasim daca il descoperim pe Dumnezeu,nu bucuriile trecatoare pe care ni le ofera lumea asta atat de agitata si tulburata.
iar cei care nu cred in Dumnezeu si nu ii cinstesc pe sfinti se vor convinge, la un momentdat, ca El exista atunci cand isi va varsa mania asupra noastra pentru inmultirea rautatilor si pentru pacatele noastre. si vai de sufletele celor care L-au batjocorit si nu L-au recunoscut, vai de cei care vor arde in focul iadului pentru vesnicie,fara sa se mai poata mantui.
Doamne,da-ne intelepciune,intareste-ne in credinta,sa ne putem mantui inainte de ceasul mortii!
Serya21-1-2013, 23:12
Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea SA. Dumnezeu este in om pentru ca El l-a creat. Dumnezeu este in toate si in tot.Nu mai fiti fanatici si nu mai judecati daca nu intelegeti un lucru.
IONUT14-1-2013, 3:34
DOAMNE IARTANE PE NOI PACATOSI
Gheorghe Florentin12-1-2013, 21:37
anumite persoane nu stiu cum ajung sa "vada" anumite link-uri si sa posteze comentarii prostesti...daca crezi in anumite chestii si esti "intunecat la minte" in primul rand cautati alte articole (cancan,reviste cu vipuri ca voi care traiesc viata la maxim) si bagativa in seama acolo, nu unde sunteti depasiti de subiecte. Dumnezeu sa va ierte!!!
stefan5-1-2013, 17:18
dumnezeu sal odicneasca
Catalin5-7-2013, 15:30
Dumnezeu sa-l odihneasca! ar fi mult mai romaneste
anonim5-1-2013, 11:27
Dumnezeu sa te ierte! si sa te ajute sa si intelegi biblia aia pe care zici ca o citesti sa te fereasca Dumnezeu de orice rau
crestin1-1-2013, 19:35
daca cineva ar fi citi tBIBLIA despre aceste minuni FALSE ar fi dat seama ca...este o reclama buna pt acele locuri, fiidca BIBLIA spune clar ..Dupa moarte nu este nici o fapta sau alte lucruri ce poate face o persoana vie...Persoana care pacatueste '' cu duhul inpreuna'' moare si faptele se sfarsesc in acel moment....NU FITI ANALFABETI MAI LUATI CATE ODATA BIBLIA IN MANA,, MAI SI CITITI nu numa ascultati preoti care vorbesc in vant fara a avea legatura cu BIBLIA, si mai si cer si bani linga salarul lor de presedinte!
Razvan26-12-2012, 2:42
Cum nu credeti mai in puterea lui dumnezeu.....Dumnezeu isi cheama copiii prin mai multe graiuri....Chemarea prin semne mai presus de fire,chemarea launtrica a constintei,Chemarea din afara a cuvantului,Chemarea prin necazurile vietii,
vlad30-11-2012, 16:41
SOLAR FLARE
CATALINA28-11-2012, 15:23
IN NUMELE TATALUI,, SI-AL FIULUI, SI-AL SFANTULUI DUH, AMIN, SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU IISUS HRISTOS, SLAVA TIE, PARINTE ARSENIE BOCA
alxmse25-11-2012, 12:06
o vai.. o raza de Soare... de OPTICA n-a auzit nimeni pana acum... bleah.
tito1-11-2013, 14:40
Da ,o raza de soare.Dar tu nu ai cum sa vezi ,,tu vezi decat negru in fata ochilor..daca traiesti in intuneric................
Florea22-11-2012, 1:36
Sa fiti iertati >>>>Semne tot am sa va dau >>>Parintele Arsenie Boca.In curand.
PILOT17-11-2012, 13:08
ieftin , naspa , urat
ups1-11-2013, 19:10
alte cuvinte mai cunosti.........
Andrei16-11-2012, 14:13
Ce idioti....
maria16-11-2012, 0:31
frumos articol!
Deci15-11-2012, 21:06
Vrajitorie de 2 lei.
margareta9-5-2013, 12:42
cum sa scoti asemenea vorba din minte si din scris-vajitorie de 2 lei??????,ai fost tu acolo sa vezi, crezi tu in BUNUL DUMENEZEU? PARINTELE OCA A FOST ESTE SI VA FI UN SFANT, CERE-TI SCUZE CAND TE INCHINI DE LA BUNUL DUMNEZEU SI DE LA PARINTELE BOCA!!!!!!
mircea17-6-2013, 11:15
Nu a-ti fost pina acum in momente critice si de aceea vorbiti asa, in necunostinta de cauza.Dar va veni un moment cind veti fi incercat si atunci o sa vedeti ca toata speranta va veni la DUMNEZEU. Si daca va ajuta o sa-i multumiti fierbinte! Sa va ajute Isus Cristos si Maica Domnului, cum si pe mine m-a ajutat cind nu mai aveam nici macar speranta! Dar de atunci multumesc mereu pentru ajutor.
Vio14-11-2012, 0:50
Asa e doar cei ce merg acolo stiu ce simt ,nu se poate explica in cuvinte,si eu am fost
.va indemn sa mergeti si nu o sa regretati, e adevarat am stat aproape 2 ore ca sa ajung la mormint si mi s-a parut ca a trecut doar citeva minute,e ceva minunat cind simti mirosul ala de mir pe care nu toata lumea il simte.Eu am fost cu inca 4 prietene si nici una dintre ele nu a simtit mirosul de mir.eu l-am simtit cind ma-m asezat la rind sa merg la mormint,e ceva minunat si ai o liniste sufleteasca incit nu se poate exprima in cuvinte decit daca mergi acolo stii ce simti.mergeti si nu veti regreta.
dora20-6-2013, 11:27
da asa e ceea ce simti cind mergi la mormintul printeluArsenie Boca e ceva aparte si eu am simtit mirosul acela de mir si am toata nadejdea ca parintele imi va asculta rugile .
Argentina5-11-2012, 14:26
Minuni exista . Au fost simtite si de atei .
Nu numai ce se vede exista .
Bucuria exista ? Se vede ?
Durerea exista ? Se vede ?
Puneti-va intrebari !
Fiecare este liber sa creada ce vrea !
ascultati6-10-2012, 19:30
o minune mare!!!!! Dumnezeu exista,merge-ti pe calea Domnului pana nu e prea tarziu:((
vladik20-8-2012, 11:39
pt d.....de cand ortodocsismul,a sustinut genocide?..
........15-8-2012, 22:34
Mare minune.........,,Doua lucruri sunt infinite...universul si prostia umana,iar de cea din urma sunt foarte sigur...
VASILE15-8-2012, 22:12
BUNA LA TOATA LUMEA !! --PT TOVARASA / SUL. , PUNETI MANA PE CARTE SI INFORMATI-VA MAI BINE---CEL MAI PERICULOS DUSMAN E ,,,TRADATORUL,, ACEASTA A FACUT DIAVOLUL, A PRODUS DE LA INCEPUT DEZBINAREA, PRIN MINCIUNA CAREIA II ESTE EL TATA,-- ASTFEL SAU DESPRINS SUTE SI MI DE SECTE SI BISERICI PARALELE DELEI INFIINTATE DE IISUS HRISTOS DOMNUL, CE ARE IN DE A FACE ORTODOXIA AUTENTICA CU ISLAMUL, HINDUISMUL, CATOLICISMUL SI ALTE FACATURI BOLSEVICE ETC AICI BINE ATI INTREBAT IN NUMELE CARUI domn?.. poi din atiudinea lor e clar ca in numele lui LUCIFERICA..CEL CE DA TOATE BUCURIILE TRECATOARE SERVITORILOR LUI...NUMAI BINE SI PACEA DOMNULUI domnilor IISUS HRISTOR TUTUROR IN SUFLETE VA DORESC ASCULTATI PE YOUTUBE.....ACATISTUL SF ACOPERAMANT AL MAICII DOMNULUI (MARIAN MOISE) FOARTE FRUMOS
maria15-8-2012, 20:36
petru cei care se considera curajosi si stiu tot, sa aiba indrazneala sa ajunga la Prislop, eu zic ca nu vor regreta, se vor convinge. Si ei sunt asteptati, nu e numai pentru cei slabi.
Girel Barbu30-10-2013, 18:57
Vă invit să citiţi blogul: http:izvorulvieţii.wordpress.com
d15-8-2012, 16:56
orice religie care sustine sau a sustinut genocide (de exemplu crestinismul saul islamismul) e o POLITICA (NU RELIGIE)! ma mir ca unii oameni mai cred in „sfintii” unei asemenea „religii”! au uitat de INCHIZITIA CRESTINA? de terorismul islamic? toate „in numele domnului”? care domn?
oli3-11-2013, 15:55
DM d. ramai un anonim ,adica nu ai valoare. ESTI UN SECTANT ,in concluzie. care deranjati oamenii.
someone free15-8-2012, 16:44
Vad ca traiesc numai printre sfinti... BOR... e cam ridicol! Ce rost au stirile astea? Fac poporul sa leviteze intru divinitatea mioritica?
din ROMANIA1-11-2013, 14:25
dom.simeon free- esti mut ,surd si orb ...saracuuuuuu.....
haha15-8-2012, 12:47
da. e o minune!!! A fizicii, mai precis a acelei ramuri numita OPTICA!!! retardati din evul mediu ce sunteti, incredibil ce popor avem.
Gogu15-8-2012, 7:58
Minune? ... cum sa treci tu cu masina peste accidente.... sa pluteasca masina.... Doamne fereste.... cica nu o oprit la culoarea rosie...tot trecea....asta o fi ceva pui de zmeu...
Si apei cum de nu o auzit nimeni de minunea asta..doar o mai fost martori la ea( altii conducatori auto...politisiti... cei cu ambulanta...) nimeni nu o auzit...nimeni nu o vazut vreo masina sa pluteasca in aer...
Nici la OTV senzational nu v-o dat ! Deci totul s-o petrecut in capu vostru...cred ca ati baut prea multa apa sfintita!
Asta nu-i minune.....asta-i infractiune.... sa treci pe rosu si asa....poate ca minunea i ca nu v-o prins careva sa va intrebe daca sunteti ok cu capu.
Totusi ma indoiesc de o astfel de minune. Diumnezeu nu incurajeaza ilegalitatile...treceri pe rosu..sa nu stai la accidente...
Si-api... faza cu raza de soare i fix zero....aia s-o intamplat pt ca Hrusca scana mormintele sa vada daca nu cumva o ramas ceva bijuterii sau banii in groapa cu mortu!..ca doar i criza...si avea si el nevoie de banii de ler pentru craciun
Adriana 12-5-2013, 19:24
Am trecut ca pieton de multe ori pe rosu (m-am asigurat foarte bine sa fiu sigura ca nu mor
calcata de masina) si ca politia nu-i prin zona. M-am simtit mai bine cand trec pe rosu si nu
pe verde, nu-i nici o ilegalitate. Cei de la putere au furat, au mintit, au comis ilegalitati mult
mai mari decat mine. Daca culoarea verde a semaforului nu apare puteti trece linistiti pe
rosu, va veti simti minunat, dar asigurati-va bine.
Alte minuni15-8-2012, 0:16
Asta-i nimic! Sa vezi la Curtea Constitutionala ce minuni scot dumnezeii justitiei romanesti!
Roi14-8-2012, 22:07
Bai credulilor!!!!!daca nu lacrimeaza Maria atunci o faceti sa sangereze,daca nu de paste face gaina ou rosu,daca nu fulgera foc din ceruri etc...iar acuma hop cu PAPACIOC...CINE E SI ASTA?? DE IL SFINTITI MAI MULT CA PE ISUS HRISTOS...voi venerati :mortii,crucile,agheasma,toate ciopliturile facute de mana omului,iar de adevaratul Mantuitor at-i uitat...da e raza de soare e in ceruri papacioc dar doarme la fel ca si magarul lu tata...pana vine dimineata si va fi trezit,dar de HRISTOSUL ..NU DE CEVA SFANT HORTOPEDIC
tata3-11-2013, 16:00
dm . ROI de albine -tatal tau are 2 magari ,unul din ei esti TU .CUM jignesti asa vei fi jignit.
morosanu14-8-2012, 21:57
Si ca sa vezi minunea fiind soarele:))
ali3-11-2013, 16:07
tu oricum esti orb si nu vezi nimic.TE folosesti de identitatea altuia fidca tu defapt esti un nimic.
alex14-8-2012, 20:40
minune, neminune, locul este cu adevarat sfant. te simti alt om, te simti bine si fericit. chestia cu timpul la intoarcere am simtit si eu.
credincios14-8-2012, 20:02
II dumnezo sau jetu lu MO

Cele mai citite ştiri din Social

10723 vizualizări
26-5-2015, 19:58
Gafa ANULUI comisă de Poliția Rutieră Cluj! Ce i-au făcut unui șofer - DOCUMENTE» Vezi tot
7267 vizualizări
26-5-2015, 16:43
Pilotul portughez de F16, găsit MUTILAT în After Eight, a fost trimis acasă » Vezi tot
6574 vizualizări
26-5-2015, 16:27
Clujenii au SUFLET! Ce gest a făcut un informatician pentru un băiat care vindea flori» Vezi tot
4267 vizualizări
27-5-2015, 10:19
Ce RAVAGII au făcut ploile la Cluj - FOTO» Vezi tot
3556 vizualizări
26-5-2015, 9:32
Care sunt cei mai TARI profesori universitari din Cluj. Între câștigători e și o fostă VEDETĂ TV» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Cupa Romaniei la fotbal ar trebui sa se joace la Cluj?