Medic găsit mort în mașină la Cluj. Și-a înfipt o seringă în piept



Un medic veterinar a fost găsit, în urmă cu mai bine de o săptămână, mort în propria mașină, pe strada Câmpului, din Cluj-Napoca.

Acesta se se pare că avea o seringă înfiptă în piept, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Incidentul a avut loc în 19 octombrie, în zona unui depozit farmaceutic de pe strada Câmpului din Cluj-Napoca. Iulian, un medic veterinar în vârstă de 44 de ani din Iași, dar care locuia la Cluj, a fost găsit mort într-un autoturism, cu o seringă înfiptă în piept, în zona inimii, potrivit gazetadecluj.ro

La data de 19 octombrie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, pe un teren viran, în zona străzii Câmpului, a fost găsit un bărbat decedat într-un autoturism. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, pentru a cerceta împrejurările în care a survenit decesul bărbatului. La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost observate urme de agresiune. Cadavrul a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul bărbatului. În cauză a fost inregistrat un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Cluj.

Din câte se pare, bărbatul s-ar fi sinucis, injectându-și direct în inimă o soluție folosită la eutanasierea animalelor.

Bărbatul ar fi avut probleme financiare, fiind extrem de deprimat în ultima perioadă și pe fondul oboselii acumulate în activitatea profesională.

Comentarii Facebook