Lângă carmangeria Moldovan, din centrul Clujului, e un MUNTE de gunoaie: Nu mai am loc pe trotuar - FOTO

 

Un munte de gunoaie a fost fotografiat, luni seara, în jurul orei 21.00, lângă carmangeria Moldovan, de pe strada David Ferenc, de lângă magazinul Central.

 

Cazul ne-a fost semnalat de un cititor, care susține că nu se mai poate trece pe trotuar din cauza gunoaielor puse acolo. ”Nu este acceptabil să fie așa ceva în centrul orașului. Stau gunoaiele lângă această carmangerie cu preteții. Am sunat la Poliția Locală să trimită un echipaj pentru că frecvent este aceeași situație”, ne-a reclamat Stelian P.

 

Cel mai probabil, gunoaiele au fost aruncate în stradă pentru a fi ridicate de cei de la salubritate. Cu toate acestea, nu este admisibil să nu fie amplasate într-un tomberon sau să fie stocate într-un loc special până când vine echipajul de la salubritate, mai crede clujeanul. 

 

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au confirmat primirea unei reclamații. ”Am primit sesizarea de la domnul Stelian P. Am notat-o și am sesizat mai departe colegii de la Mediu, care vor face investigații în acea zonă. Domnul Stelian P. bănuia că aceste gunoaie provin de la unitatea de lângă, dar vom verifica”, a precizat un inspector la numărul de telefon 0264/955.

 

 

Dacă sunteți martorii unui incident care poate deveni o știre, puteți să ne scrieți pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

--------------------------

UPDATE


”Magazinul nostru din strada David Ferenc nr. 21 are un loc special amenajat unde depozitează gunoiul în pubele, în saci menajeri. În fiecare seară de luni, miercuri și vineri, după ora 21.00, sacii (atât ai noștri, cât și ai firmelor vecine și ai locuitorilor din zonă) sunt scoși în stradă pentru a fi ridicați de firma de salubritate Rosal Grup, după orarul stabilit în prealabil de aceasta. Din câte știm, gunoiul este ridicat în decurs de 2-3 ore, astfel încât trotuarul este eliberat destul de repede. Este adevărat că nici noi, nici alte firme nu scoatem pubelele în stradă pentru că, din păcate, rămânem fără ele (așa cum s-a mai întâmplat de câteva ori), fiind pur și simplu furate de diverse persoane. 

 

Apreciem spiritul civic al cititorilor publicației dumneavoastră și îi asigurăm că ne străduim, asemeni lor, să păstrăm orașul curat. Credem că prin toate acțiunile pe care le-am desfășurat până acum, începând de la serviciile pe care le oferim clujenilor și terminând cu seriozitatea cu care ne îndeplinim obligațiile către stat, am dovedit că ne pasă de oraș și de cetățenii lui și că facem tot ce ne stă în putință ca să contribuim la bunăstarea acestuia. 

 

Suntem deschiși la orice soluție găsește Primăria Cluj-Napoca de depozitare temporară a gunoaielor în acea zonă sau de supraveghere a străzii, astfel încât pubelele să nu mai fie furate, iar sacii menajeri să nu mai stea două-trei ore în stradă până la ridicarea lor de către firma de salubritate”, a precizat Cosmin Moldovan, directorul Moldovan Carmangerie Sânnicoara. 

Comentarii Facebook