Judecătorul Gabriel Năsui e ANCHETAT! Magistratul s-a fotografiat, în jacuzzi, la St. Moritz, cu cel pe care îi judeca

 

Inspecţia judiciară a declanșat o anchetă în cazul judecătorului Gabriel Năsui, de la Curtea de Apel Cluj, care a fost într-o vacanță de lux la St. Moritz cu un om de afaceri căruia i-a dat apoi câștig de cauză într-un dosar, făcându-l mai bogat cu 746.000 euro.

 

Monica Prejmeareanu, de la Consiliul Superior al Magistraturii, a confirmat că s-a declanșat o anchetă în acest dosar. Gabriel Năsui riscă să fie dat afară din magistratură, pentru că, în conformitate cu statului magistratului, fapta unui magistrat care a intervenit pentru soluţionarea unor cereri privind satisfacerea intereselor personale sau ale membrilor familiei ori ale altor persoane, constituie abatere gravă. 

 

Năsui a fost într-o vacanță de lux la schi în Alpii Elvețieni în iarna anului 2009 alături de mai multe persoane, între care și Cristian Baboș, cel care era judecat de magistrat într-un dosar prin care cerea daune de 746 de mii de euro. Ulterior acestei vacanțe, Gabriel Năsui a dat un verdict favorabil prietenului său.

 

În vacanța de la schi, magistratul Năsui s-a fotografiat pe partie alături de bunul său prieten, Cristian Baboș. În imagine apar soţii Năsui, Voica şi Alexandru Mureşan, patronii firmei Dalex SRL din Cluj-Napoca, Cristian Baboş şi fosta soţie Carmen şi un reprezentantul BRD Cluj pentru divizia credite, Cristian Pop Dan.

 

Judecătorul Gabriel Năsui, de la Curtea de Apel Cluj, în vacanțe de lux la St. Moritz cu afaceriștii pe care îi judecă

 

Gabriel Năsui nu este la prima abatere, el fiind sancționat în trecut și pentru că a favorizat fima soției sale printr-o sentință.

 

Judecatorul Adrian Nasui de la Curtea de Apel Cluj, cercetat de CSM pentru ca si-a favorizat nevasta

 

Comentarii Facebook