Judecătorul a URLAT la audierea lui Răzvan Pop, omul care aduna șpaga lui Uioreanu - AUDIO

 

Judecătorul care l-a audiat pe Răzvan Pop, omul care aduna șpaga lui Horea Uioreanu, și-a pierdut cumpătul și răbdarea în sala de judecată. 

 

Smaranda Bara, avocata lui Horea Uioreanu, i-a adresat o serie de întrebări lui Răzvan Pop, în ședința cu ușile închise, prin care voia să arate că șpăgile adunate de Răzvan Pop, pe vremea când era consilierul personal al lui Uioreanu, erau pentru campania electorală a PNL. 

 

Judecătorul și-a pierdut răbdarea și a început să urle. 

 

Vi se pare că această persoană este judecată pentru ce a făcut? Ce să lămurim doamna avocat? Tot lămurim, asta este relevanța pe care o apreciați dvs din acest dosar, ce a făcut deșteptul de Pop Răzvan? Haideți să dezbatem să nu ne învârtim în jurul cozii. Ce-a făcut, ce n-a făcut, cui a dat sumele respective, cine le-a predat, cui a dat evidențele, tot revenim asupra aceluiași subiecte. Vă rog foarte mult limitați-vă la obiectul acestei cauze. Lasați cheltuiele de campanie, nu aveți decât să faceți plângere să-l judecați acolo. În dosarul acesta se judecă alți inculpați pentru alte fapte, dacă n-ai reușit să înțelegeți obiectul acestui dosar mai citiți. Vă rog frumos haideți să nu abuzăm de timpul nimănui. Să reluați ce s-a dezbătut mi se pare prea mult”, a afirmat judecătorul, pe un ton enervat de șmecheriile avocaților. 

 

Răzvan Pop era cel care aduna șpaga lui Horea Uioreanu și nota sumele primite într-un caiet special. 

 

Acesta a colaborat cu procurorii și a scăpat de acuzații, iar zilele trecute a fost audiat, cu ușile închise, în procesul în care sunt judecați Horea Uooreanu, Ioan Petran și oamenii de afaceri Ioan Bene și Vasile Pogăcean.

Comentarii Facebook