Fotografii nud pe lemn reciclat expuse la Photo Romania Festival

 

O expoziție de fotografii nud pe tamburi din lemn reciclat va fi vernisată sâmbătă, 18 mai, începând cu ora 20.00, în Muzeul Fotografiei.

 

Proiectul ”Goliciunea e circulară” semnat de artiștii vizuali Andrei Cornea și Daniel Loagăr face parte din evenimentul Photo Romania Festival, care are loc în perioada 18 mai - 26 mai la Cluj-Napoca.

 

Proiectul ”Goliciunea e circulară” aduce nudul din zona tabu-ului și îl face subiect discutabil în contextul în care el a fost mereu muză pentru artă. Fotografiile transferate pe tamburi din lemn reciclat, fac publică relația dintre artist și muză, care în fața obiectivului ia o ținută senzuală, dezinvoltă și naturală. 

 

Photo România (PHR) este cel mai important festival de fotografie din Europa de Est, adunând la Cluj invitați din 20 de țări, fotografi internaționali de renume și peste 100.000 de entuziaști ai fotografiei. A treia ediție a festivalului propune fotografilor și iubitorilor de fotografie 75 de evenimente:expoziții și vernisaje, cursuri și workshop-uri de fotografie, concursuri foto, concerte și alte evenimente foto neconvenționale.

 

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 18 mai - 26 mai în Muzeul Fotografiei, strada Episcop Ioan Bob, nr. 12 - Cluj-Napoca

Comentarii Facebook