Fiul patronului de la Galeriile Ferdinand, Marius Moga, a tras cu pușca în magazin sub ochii copiilor și ai soției sale

 

Marius Moga, fiul patronului de la Galeriile Ferdinand, a tras cu pușca în magazin pentru a-i intimida pe angajați, iar copiii săi au asistat la întreaga scenă.

 

Magistrații de la Judecătoria Cluj-Napoca, care au dispus arestare lui Marius Moga pe 29 de zile, au precizat în motivarea sentinței că bărbatul reprezintă un pericol public. 

 

Conform motivării sentinței, Marius Moga, fiul patronului Galeriilor Ferdinand, a descărcat arma în fața copiilor și a angajaților, în 19 decembrie, în jurul orei 17.30. ”A intrat în incinta Centrului Comercial Galeriile Ferdinand cu o armă letală de vânătoare și a executat două focuri în plan orizontal într-un panou rulant din aluminiu cu intenţia de a intimida angajaţii complexului, tulburând în mod grav liniştea şi ordinea publică, întrucât la acel moment în incinta complexului se aflau mai multe persoane. (...) Lăsarea în libertate a inculpatului prezintă pericol concret pentru ordinea publică, pericol care rezultă din comiterea faptelor într-un spaţiu comercial deschis publicului şi în prezenta mai multor persoane: SIA, SPB, BI, MM, soţia inculpatului, şi cei doi copii minori ai inculpatului, din comiterea infractiunilor cu intentia de ”a da o lecţie” de moralitate angajaţilor care au fost bănuiţi de către inculpat că şi-ar fi însuşit bunuri sau bani din gestiune, dar și din instabilitatea pe care inculpatul o denota prin această reacţie absolut inadmisibilă”, se arată în motivarea sentinței prin care Marius Moga a fost ”aruncat” după gratii 29 de zile.

 

Bărbatul de 40 de ani a preferat să nu comenteze, inițial, în fața procurorilor cele întâmplate, dar în fața judecătorilor a încercat să explice că era motivat să comită acest gest, având în vedere faptul că angajații îl furau frecvent. Marius Moga a mai spus că nu a vrut să rănească pe nimeni, astfel că a descărcat arma într-un grilaj metalic.

 

Comentarii Facebook