Explozie în Cluj, pe 21 Decembrie 1989. Cabinetul medicului de familie Emiliana Costiug a explodat - FOTO EXCLUSIV

 

Două persoane sunt rănite, după ce o sobă de teracotă a explodat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

 

Explozia a avut loc in  jurul orei 13.45, pe Bulevardul 21 decembrie 1989, nr 30, într-un imobil unde au cabinetul mai multi medici de familie. Explozia a avut loc in cabinetul doctoriței Emiliana Costiug si cauza a fost acumularea de gaze.

 

 

Asistenta doctoritei trebuia sa intre in tura de la ora 14.00, cand a incercat sa porneasca focul in soba.

 

Martorul care a sunat la 112 a declarat pentru Stiri de Cluj ca este posibil ca asistenta din tura de dimineata, in incercarea de a da focul mai incet sa il fi stins de fapt, iar cea din tura de dupa-amiaza cand a venit a vrut sa il reporneasca. Pe fondul acumularii de gaze, insa, soba a explodat. Cele doua asistente sunt ranite si au fost transportate de urgenta la spital. 

 

---------------------------

UPDATE

 

Reprezentanții E.ON Gaz au venit ultimii la acest incident. S-au chinuit circa 15 minute să decupleze clădirea de la rețeaua de gaz, nu înainte de a intra în imobil pentru a vedea încăperea unde s-a produs explozia. ”Vă rog, pe viitor să puneti la aceste contoare robinete cu urechi pentru a putea închide și noi gazul. Ne-am chinuit, dar nu am reușit”, le-a reproșat unul dintre pompieri.

 

Una dintre asistente a fost rănită grav de bucățile din soba de teracotă și a fost dusă rapid la UPU Cluj. Cea de-a doua asistentă a ieșit pe picioarele ei din imobil și a primit îngrijiri în mașina SMURD, după care a fost dusă la spital.

Comentarii Facebook