Primaria a luat teapa! Domeniul eprimariecluj.ro a fost cumparat de o firma, dupa anuntul facut de Apostu

 

Anuntul facut de primarul Sorin Apostu ca viitorul portal al municipalitatii, in valoare de 1,6 milioane de euro, se va numi eprimariecluj.ro a agitat spiritele pe piata. Numele a fost deja cumparat printr-o firma de web design din Cluj.

 

Apostu a facut anuntul miercuri intr-o conferinta de presa, fara ca specialistii IT de la primarie sa fi cumparat de la ROTLD domeniul. Firma de web design Elvsoft, din Cluj-Napoca, a speculat momentul si a cumparat numele in cursul zilei de miercuri.

 

Reprezentantii firmei sustin ca domeniul a fost cumparat prin societatea lor de unul dintre clienti. "Un client a cumparat pe numele nostru prin site-ul firmei, dar fara a ne spune noua pentru ca nu sunt obligati. Nu va pot spune despre cine este vorba", a declarat unul dintre oficialii firmei pentru Stiri de Cluj.

 

Costul tranzactiei a fost de 50 de USD + TVA si a fost facut undeva in jurul orei 14.00.

 

Reprezentantii primariei sustin acum ca numele nu este batut in cuie si ca ar putea suferi modificari. Cert este ca in acest moment nici eprimariacluj.ro nu este cumparat. "Luam in considerare si actualul site al municipalitatii si am vrea ca viitorul portal sa il integreze pe cel folosit acum de primaria Cluj", a declarat pentru Stiri de Cluj Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al primariei Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook