Editura Dacia XXI acuzată că își bate joc de angajați și după moartea patronului, Ion Vadan

 

Angajații editurii Dacia XXI susțin că sunt batjocoriți în continuare de văduva lui Ion Vadan, cea care a moștenit acțiunile firmei.

 

Desi patronul editurii a decedat, soția dânsului, acționar al editurii, refuza sa desfaca contractele de munca ale angajatilor si sa raspunda la telefon. Aceasta nu ofera angajatolor nici o relatie in legatura cu soarta Editurii, refuzand categoric orice discutie, fapt care a dus la nenumarate nemultumiri din partea angajatilor. Acestia din urma, neputand sa se angajete in alta parte deoarece au un contract de munca pe 8 ore cu o editura. care nu i-a platit si nu ii plateste, cu o editura care nu functioneaza.

 

Sotia decedatului, Geta Vadan, spune ca nu are nici o legatura cu editura, desi pe contractul de incepere a activitatii apare foarte clar ca fiind actionar.

 

Din cauza refuzului vehement de a desface cartile de munca sau de a da orice fel de informatie, toti angajatii sunt someri fara posibilitatea de a se angaja”, ne-a scris o persoană implicată în acest caz.

 

Geta Vadan nu a putut fi contactată pentru a comenta.

 

Scriitorul Ion Vadan, acuzat ca isi terorizeaza angajatii de la editura Dacia XXI

Comentarii Facebook