Dejean reținut de polițiști după ce a sechestrat și a violat o minoră, cu toate că era sub arest la domiciliu


Un bărbat de 30 de ani din Dej a fost reținut, miercuri, de polițiști după ce a comis mai multe infracțiuni, fiind acuzat și de violul unei minore, cu toate că acesta se află sub arest la domiciliu încă din luna august a anului trecut.

La data de 28 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, au identificat şi reţinut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unor multor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

Mai exact, la data de 27 ianuarie, o minoră de 15 ani, din Dej, s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Dej şi a sesizat că a fost victima infracţiunii de viol. Aceasta a relatat că, la data de 26.01.2015, în timp ce se îndrepta spre casă, un autoturism ar fi oprit în dreptul ei, iar conducătorul auto, pe care nu îl cunoştea, ar fi abordat-o.

Victima s-ar fi urcat în autoturismul bărbatului, care ar fi dus-o în localitatea Mica, unde ar fi întreţinut un raport sexual, împotriva voinţei sale.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 30 de ani, din localitatea Mica, bănuit de comiterea faptelor menţionate. Astfel, s-a stabilit că, în noaptea de 26/27.01.2015, bărbatul în cauză ar fi condus un autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că, faţă de bărbat era dispusă măsura arestului la domiciliu, în altă cauză.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „lipsire de libertate în mod ilegal”, şi „viol”, fapte prevăzute de Codul penal.

Comentarii Facebook