Joi 22 Aprilie

Dejeanul care și-a bătut bunicul până l-a băgat în spital a fost reținut de polițiști. S-a îmbătat și a început să îl loveascăUn tânăr de 17 ani, din Gârboul Dejului, care și-a bătut bunicul până l-a băgat în spital, a fost reținut pentru 24 de ore.

Mai exact, la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 09:30, Poliţia municipiului Dej a fost sesizată telefonic, de către personal medical, cu privire la faptul că, într-o locuinţă din Dej, a fost găsită o persoană, în stare de inconştienţă, care prezintă urme de violenţă.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 73 de ani. Acesta a fost transportat pentru îngrijiri medicale la Spitalul municipal Dej, iar ulterior, pentru investigaţii suplimentare, a fost transportat la unităţi medicale din Cluj-Napoca”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.

În urma investigaţiilor medicale, s-a stabilit că leziunile suferite de victimă ar necesita pentru vindecare între 70-80 de zile de îngrijiri medicale şi i-ar fi pus bărbatului viaţa în pericol.

Din cercetările polițiștilor, se pare că în seara zilei de 27.01.2015, pe fondul consumului de alcool, tânărul de 17 ani, i-ar fi aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele.

Minorul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Comentarii Facebook