Dacian Ciolos, comisarul european pentru agricultura, a mancat branza la Targul Agraria de la Cluj si a dat sfaturi! VIDEO


Comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos, a vizitat Targul Agraria de la Cluj si a discutat pe fuga cu producatorii prezenti. Cel mai atras a fost de standurile cu branza.

Dacian Ciolos a ascultat pasurile fermierilor si a mancat branza de bivolita, de oaie si cas framantat picant, o specialitate din zona Turda.

Reprezentantii unei asociatii care cresc bivoli i-au spus comisarului ca fara subventii nu isi pot duce afacerile mai departe. Dacian Ciolos nu a avut un raspuns, ci mai mult o constatare: "Dumneavoastra va dispar animalele si consumatorii romani cumpara mozzarella din Italia".

 

Dacian Ciolos a fost insotit in timpul vizitei si de ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara, si au discutat pe rand cu producatorii prezenti la targ. Majoritatea s-au plans de lipsa subventiilor si le-au transmis celor doi oficiali ca este tot mai greu sa creasca animale si sa tina piept concurentei din UE.

 

Vizita a durat circa o ora, iar la final comisarul european pentru agricultura, Dacian Ciolos, nu a vrut sa faca nicio declaratie.

Comentarii Facebook