Clujul cum nu l-ai VĂZUT NICIODATĂ. Filmare care te lasă fără CUVINTE - VIDEO

 

 

Un clujean a realizat un clip în care apare Clujul filmat din aer, de la nivelul acoperișurilor, cu o dronă. 

 

Am vrut sa aratam Clujul dintr-o alta perspectiva, perspectiva care putini dintre noi au reusit sa o vada. Sper sa descoperim impreuna noi detalii si locuri ale Clujului.

 

Am fi dorit sa realizam cadre din mai multe locuri din Cluj dar vremea nu ne-a mai permis sa continuam, din pacate”, a povestit Matei Plesa pe Facebook.

 

Totul a inceput dupa ce am dat BAC -ul si am luat un an pauza in care am fost somer, iar din banii de somaj si cu ajutor din partea fratelui meu am reusit sa cumpar primul aparat foto DSLR. Dupa am inceput sa realizez video-uri cu aparatura imprumutata de la amici, iar la un moment dat am ajuns sa realizez videoclipuri. Primul succes a fost cel cu videoclipul pentru Maximilian-Sophie, dupa care au urmat colaborari cu Vescan, Mr. Levy, Deep Central, Mamasita etc. 

 

In ultimul an m-am reprofilat un pic pe video-uri corporate si documentare (dar tot nu am renuntat la videoclipuri, recent am colaborat iar cu Maximilian la clipul Zbor cu parapanta). 

 

Pasiunea adevarata sunt documentarele, iar pentru a demonstra asta am realizat si un proiect despre mestesugari romani numit fascinatia mestesugului (Vezi AICI documentarul). 

 

Ideea clipului cu Clujul a pornit de la faptul ca toata lumea cunoaste Clujul asa cum este el acum. Se stiu cladirile, se stiu strazile si se stie ce se vede de pe strazi. Eu si cu Robert (cel care controleaza Drona) am venit cu ideea de a oferi o noua perspectiva a ceea ce inseamna Clujul si cladirile din Cluj. Filmarea a durat 3 zile iar editarea inca 2 zile.

 

Sper ca e destul de ok ce am scris si daca mai sunt intrebari va stau la dispozitie cu cea mai mare placere”, a spus Matei.


Comentarii Facebook