Clujenii vor autobuze mai multe dimineața. O solutie ar fi un program diferentiat la scoala si la locul de munca

 

Clujenii i-au cerut șefului Companiei de Transport Public (CTP) Cluj să suplimenteze, dimineața la prima oră, mijloacele de transport în comun pe principalele rute din oraș. 

 

Un cititor Știri de Cluj i-a transmis la emisiunea de joi seara lui Liviu Neag că acum este infernal să circuli la prima oră.

 

Problema este umătoarea cu această oră de vârf. Cu ani în urmă am revenit cu problema asta și nu am fost auzit. Nu mi se pare normal ca într-un oraș ca și Clujul nostru serviciile și școlile încep toate la ora 8.00. Oare de ce nu începem școlile, cei de clasele 1 - 4  la 8.00, alții de la 8.30 și tot așa. Ieșirile în stații se produc la aceleași ore. Există 10 - 15 minute când se produc aglomerări. 

 

În Mănăștur, la ora 7.00 și 7.30 la fiecare minut vine un mijloc de transport în stație. Preiau de peste tot și când ajung pe Câmpului nu mai este loc. 

 

Totuși este necesar ne luăm o marjă de 15 minute când mergem la serviciu. Peste tot în lume se face așa. Tot timpul se invocă faptul că întârziau la serviciu din cauza Companiei de Transport, dar trebuie și ordine”, a răspuns Liviu Neag. 

 

Planul Companiei de Transport Cluj: Preț UNIC pe abonamentele de transport în comun - VIDEO

Comentarii Facebook