Clujeancă amendată în autobuz pentru că pisica din cușcă nu avea bilet - FOTO

 

Un clujeancă a fost amendată în autobuzul 35 pentru că pisica pe care o ducea într-o cușcă nu avea bilet. 

 

Am dus din nou pisicuta cu piciorul fracturat cu deplasare la rebandajat si am luat autobusul. Pisica o duc intotdeauna in cusca transportoare tipica, legala pentru siguranta ei si am fost amendata cu 35 lei pe loc ca in orasul Cluj nu e voie cu pisici pe autobuz. Normal ca am vociferat ca este egal transportul in cusca, nu au putut sa imi arate nici temeiul legal, singurul argument a fost ca nu e caine! DECI... vara nu-i ca iarna... doar cainii pot circula in autobus !!! Trebuia sa ajung la serviciu asa ca am platit si fuga la serviciu si veterinar. 

 

Credeti ca este normal acest fapt? 

 

Iubesc si cainii, dar peste tot transportul in cusca e legal. NU E NORMAL ce s-a intamplat astazi.

 

Cei de la transportul in comun asa isi fac salariile? Deci daca duci de ex. un porumbel inchis in cutie pe autobuz sa te amendeze? Totusi nimeni din ”forurile decizionale” nu mai gandeste, ca de a avea inima...”, reclamă clujeanca.

 

 

Regulamentul deținătorilor de animale de companie din Cluj-Napoca prevede că accesul în mijloacele de transpoort cu câini de talie mică este posibil, dar nu se spune nimic despre cazul pisicilor. De asemenea, proprietarul trebuie să composteze un bilet pentru câinele său, dar nu se pune nimic despre pisici. 

Comentarii Facebook