Cea mai TULBURĂTOARE POVESTE din Cluj! Doi frați își vând jucăriile în stradă pentru a merge în EXCURSIE - VIDEO

 

În plin centru al orașului de cinci stele Cluj-Napoca, doi frați își vând jucăriile și câteva perechi de papuci vechi pentru a putea strânge suficienți bani ca să meargă într-o excursie cu școala.

 

M-am oprit joi, 4 aprilie, în Piața Mihai Viteazu pentru a vedea ce este cu ei. I-am întrebat de ce își vând jucăriile și mi-au spus că pentru a merge într-o excursie cu școala la munte. Am scos banii pe care îi aveam în buzunar și unul dintre ei a văzut că aveam și 100 de lei. Băiatul a exclamat: ”100 de lei! Nu am văzut atâția bani niciodată!”. Fetița s-a rușinat și nu a vrut să vorbească nimic”, ne-a povestit Emanuel, cel care a filmat scena și a fost șocat de situația în care au ajuns acești copii.

 

Băiatul din imagini este în clasa pregătitoare și a spus că îi place la școală. Fetița este mai mare și învață în clasa a treia. ”Fetița nu a vrut să spună nimic pentru că îi era rușine. Părinții ne-au spus să ne vindem din jucării, dacă vrem să mergem în excursie, pentru că ei nu au decât bani pentru rechizite și îmbrăcăminte pentru școală”, ne-a mai spus Emanuel.

 

Copiii au fost filmați în Piața Mihai Viteazu, lângă standurile de vechituri, unde oamenii săraci ai Clujului își vând bunurile pentru un pumn de bani.

 

Cei doi micuți vindeau animale din pluș și încălțăminte veche.

 

Băiețelul învață la o școală ajutătoare de pe strada Moților, iar fetița la o școală din Gheorgheni

 



 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Știri de Cluj a anchetat situația celor doi copii și rezultă că sunt trimiși în stradă de mama lor. Citește AICI întreaga poveste.

Comentarii Facebook