Campania pentru un suflet de copil: "Reciclez si Salvez"


O clujeancă pe nume Anca Retegan a iniţiat campania "Reciclez şi Salvez" al cărui scop este bi-valent: de reciclare şi de ajutor.

Campania a prins viaţă deoarece Mihăiţa, un băieţel în vârstă de doar 3 ani este grav bolnav, şi pentru asta trebuie tratat în Italia, deoarece în România medicii nu au cum să-l ajute.

"Mă numesc Anca Retegan şi am conceput o campanie de reciclare la nivelul oraşului Cluj-Napoca numită "Reciclez şi Salvez". Scopul este bi-valent, iar clujenii printr-un gest vor putea face două fapte bune - vor recicla materialele refolosibile timp de aproximativ o lună, iar suma obţinută din vânzarea acestora unui centru de colectare vor fi donaţi unei familii din Cluj care are un băieţel bolnav.

As dori prin bunavoinţa dumneavostră să aducem la cunostinta celor "peste 100.000 de fani" aceasta minunata campanie cu sloganul "Clujul are suflet".

Daca ma veti ajuta prin postarea unui anunt despre acesta initiativa va voi fi foarte recunoscatoare si vom arata lumii ce oras minunat suntem.

Eu voi posta pe pagina mea timp de 21 de zile poveste acestui baietel - Mihaita si voi promova de asemenea si campania de reciclare", ne-a scris Anca Retegan.

De asemenea, şi Mihaela Bar a iniţia un alt anunţ, tot pe Facebook. Vezi AICI despre ce este vorba.

 

"Am vrut sa va mai scriu ceva sa fiu cu inima impacata : stiu ca atatia oameni au nevoie de ajutorul nostru si stiu ca lumea e receptiva mai mult la cancan si tragedii deja produse - eu vreau sa previn sa se intample una, nu vreau sa mai visez ci vreau sa pun umarul si la cazuri umanitare si la partea de reciclare. De asta am zis ca nu vad de ce sa nu va cer ajutorul sa promovam impreuna campania Reciclez si Salvez - pentru ca e un lucru bun..si cat de rare sunt in ziua de astazi !
Daca doriti date sau detalii despre campanie si cazul acestui copil ma puteti contacta la adresa de mail anca.dvp@gmail.com sau puteti sa intrati pe pagina mea de facebook", ne-a mai scris Anca Retegan.

 

 

 

 

Comentarii Facebook