Sindicatul Mechel organizează un miting la Câmpia Turzii. Încă 800 de angajaţi ar putea fi daţi afară!

 

Sindicatul de la Mechel Câmpia Turzii va organiza, în 14 septembrie la care vor participa 10.000 de participanţi, cu privire la situaţia dramatică de acolo şi faţă de deciza de a da afară 800 de angajaţi.

Vom organiza în 14 septembrie un miting de proporţii la Câmpia Turzii pentru a atrage atenţia asupra situaţiei grave de la Combinatul Mechel în condiţiile în care acţionarul majoritar rus intenţionează să disponibilizeze alţi 800 de angajaţi, existând riscul chiar de a închide fabrica. La miting estimăm că vor participa circa 10.000 de persoane şi noi vrem să prezentăm locuitorilor ce am făcut, modul cum s-a făcut privatizarea şi care este situaţia actuală. Populaţia municipiului depinde de Combinatul Mechel. Îi vom invita pe liderul Cartel <<Alfa>>, Bogdan Hossu, şi pe preşedintele Sindicatului Metarom, Mircea Scântei”, a spus liderul Sindicatului Mechel Câmpia Turzii, Ioan Pascu.

La întâlnire, parlamentarii clujeni au fost acuzaţi de Pascu de lipsa interes faţă de problemele combinatului. A făcut aceste acuzaţii, pentru că, prezent la întâlnirea ce a avut loc sâmbătă a fost prezent un singur deputat – independentul Mircia Giurgiu, iar senatorul Şerban Rădulescu de la PC şi-a trimis un consilier.

Sunt stupefiat de aceste absenţe ale parlamentarilor de Cluj, pentru că era ultima încerca de a-i aduce la un nivel de responsabilizare pe care nu îl manifestă în ultima perioadă. Se pare că nu îi prea interesează despre populaţia din Câmpia Turzii. Numai în campania electorală vin”, a spus Pascu.

Comentarii Facebook