Calin Platon, fostul prefect de Cluj, avea permisul suspendat pe 90 de zile, cand a lovit un bebelus si pe mama lui pe trecerea de pietoni

 

Calin Platon, fostul prefect de Cluj, avea permisul suspendat pentru viteza excesiva in momentul in care a accidentat pe trecerea de pietoni un bebelus de 3 luni si pe mama acestuia.

 

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop, a declarat pentru Stiri de Cluj ca fostul prefect a fost prins in 5 august conducand cu viteza si i-a fost suspendat permisul.

 

"Domnul Calin Platon a primit o dovada cu drept de circulatie pentru 15 zile, care a expirat in 20 august. Astfel ca, vineri, 27 august, cand a lovit pe trecerea de pietoni din Grigorescu doua persoane, nu avea voie sa circule pe drumurile publice", a mai spus Gina Pop.

 

Fostul prefect, Calin Platon, a accidentat vineri seara, in jurul orei 19.00, pe o trecere de pietoni, de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, o femeie si un bebelus de 3 luni, care se afla intr-un carucior.

 

Micutul R.J. a suferit o fractura de splina, hematom intracranian de 6 cm, hemoragie si dubla fractura parietotemporala. Bebelusul a fost operat sambata la Clinica Neurochirurgie din Cluj, de profesorul Stefan Florian.

 

Calin Platon este cercetat pentru vatamare corporala grava si conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat pe 90 de zile.

 

Daca aveti fotografii sau imagini de la accident, puteti sa le trimiteti pe adresa office@stiridecluj.ro!

Comentarii Facebook