Cafeneaua cu pisici din Cluj-Napoca, închisă de Sanepid. Au cerut să izolez pisicile cu un perete de sticlă

 

”Lady cat”, prima cafenea prietenoasă cu pisicile din Cluj Napoca, a fost închisă de inspectorii de la DSVSA Cluj pentru că pisicile nu au ce căuta în domeniul alimentației.

 

Localul s-a deschis în 11 martie, dar după patru zile a fost închis pentru renovări.

 

”Din păcate, începând de astazi ne vom închide pentru renovari, la cererea Direcției Sanitare Veterinare. Conform legislației din România, se pare că funcționarea unui astfel de local nu prea este posibilă. Vom încerca să remediem cât de repede posibil problema, fără să fim nevoiți să renunțăm la flocoșenii sau să renunțăm la posibilitatea clienților de a interacționa cu ele. Vom anunța curând data redeschiderii”, au scris pe Facebook reprezentanții localului.

 

”Desi pisicutele noastre le vaccinam, sterilizam si deparazitam, desi dupa evaluare am primit ca rezultat un risc scazut, motivul pentru care nu primim acceptul este faptul ca din punct de vedere legislativ, pisicile nu au ce cauta in domeniul alimentației. Singura lor solutie a fost sa delimitez printr-un perete de sticla pisicile de clienti,iar eu nu am posibilitatea necesara de a face acest lucru și sincer unde mai este interactiunea?", au mai scris proprietarii cafenelei.

 

Conceptul de cafenea cu pisici provine din Taiwan.

Comentarii Facebook