Boxerul Alexandru Macingo a fost ARESTAT. Au trecut două luni de când trei clujeni au fost făcuți knockout pe strada Paris

 

UPDATE - 16.30

 

Față de un minor de 16 ani și față de un tânăr de 18 ani instanța a dispus măsura arestarii preventive pentru 30 de zile ca urmare a nerespectării obligațiilor impuse de măsura controlului judiciar luată față de aceștia”, au declarat anchetatorii.

 

Conform prevederilor legale, Alexandru Macingo nu avea voie să ia legătura cu martorii sau să participe la eveimente publice, dar le-a încălcat pe toate.

 

Macingo a participat la concertul Forza ZU de pe Cluj Arena și a postat imagini pe Facebook.

------------------------ 

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca cer arestarea boxerului Alexandru Macingo, cel care a lovit cu pumnul din distracție mai multe persoane pe strada Paris. 

 

Polițiștii l-au identificat pe Macingo, marți dimineața, în centrul Clujului, în compania lui Mircea Rostaș, zic ”Cielo”, un alt tânăr implicat și cercetat în cazul agresiunii de pe strada Paris. ”Macingo nu avea voie să ia legătura cu cei implcați ăn acest caz, iar noi i-am identificat pe cei doi impreună”, a declarat unul dintre anchetatori. 

 

Alexandru Macingo și ”Cielo” sunt acum în sala de judecată, unde magistrații urmează să decidă dacă vor primi arestarea pentru încălcarea condițiilor de eliberare stabilite de procurori.

 

Macingo și gașca lui sunt cercetați în stare de liberatate, cu toate că au băgat în spital trei persoane. Procurorii clujeni au decis astfel, motivând că la acel moment nu știau cît de grav rănite sunt victimele boxerului.

 

De ce nu a fost arestat boxerul Alexandru MACINGO. Gafă sau NU?

Comentarii Facebook