Blonda cu BMW de la Cluj era DROGATA și va fi anchetată de DIICOT. A POVESTIT TOT


Tânăra de 29 de ani care a cauzat accidentul de pe strada Moților, de miercuri noaptea, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite, a fost depistată pozitiv și pentru consum de cannabis.

"S-a folosit un kit cu reacţie rapidă pentru determinarea prezenţei drogurilor în sânge sau urină. În cazul de faţă, analiza probei de urină a indicat faptul că domnişoara a consumat cannabis", susţine un anchetator.

Astfel, în afară de infracțiunile de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice și vătămare din culpă, cazul Yanninei Oltean va fi preluat de către DIICOT, care o va cerceta pentru consum de droguri.

 

Blonda din BMW către Poliție, cerând ÎNDURARE: Promit că nu voi mai CONDUCE în viața mea - VIDEO


Partea din dosar privind consumul de droguri va fi preluată în anchetă de procurorii DIICOT. Va fi un concurs de infracţiuni, iar pedeapsa pe care Yannina Oltean o va primi pentru faptele comise va fi majorată substanţial", ne-au declarat surse din cadrul anchetei.

Yannina Oltean a declarat în fața procurorilor că s-a îmbătat după ce a aflat că bărbatul de care era îndrăgostită de peste doi ani are soție și doi copii.

"Din această cauză s-a îmbătat aşa de crunt. A băut în barul Nuka din centrul Clujului. Când a plecat, era atât de beată încât şi-a uitat poşeta şi nu îşi mai găsea telefonul", spune o sursă judiciară.

 

Blonda beată cu BMW este apărată de un fost consilier al lui Traian Băsescu

Comentarii Facebook