Audieri în dosarul Sorin Apostu. Cristina Munteanu, fosta angajată a Primăriei Cluj-Napoca, a fost audiată

 

Cristina Munteanu, fosta angajată a Primăriei Cluj-Napoca, a fost audiată la Curtea de Apel Târgu Mureș în dosarul de corupție în care este judecat Sorin Apostu și Călin Stoia. 

 

Aceasta a declarat că a fost angajată a Primăriei Cluj-Napoca, dar că și-a dat demisia. ”S-a făcut percheziție la mine acasă. Ce s-a găsit a fost confirmat în procesul verbal”, a spus Cristina Munteanu, presupusa amantă a lui Sorin Apostu.

 

Vizibil timorată, tânăra a precizat cu voce scăzută că s-au găsit două carduri de acces în hotel. Cele două carduri, susțin unele surse judiciare, erau de la un hotel din Barcelona. ”Nu cunosc amănunte despre licitația de salubrizare și nici despre asigurarea parcului auto RATUC”, a mai spus Cristina Muneanu. 

 

Cristina Munteanu a lucrat la Primăria Cluj Napoca din august 2008, la Direcția Relații Comunitare și Turism, la comisia de specialitate ”Asociația Cluj Napoca 2020 - Capitală Europeană”.

 

Locuința ei a fost percheziționată de procurorii DNA în 9 noiembrie 2011, în aceeași zi cu a fostului primar Sorin Apostu. Inițial tânăra a spus că a fost cu Sorin Apostu în Barcelona, împreună cu un alt cuplu. 

 

Audiată ulterior, Cristina a precizat că: ”Referitor la primarul Sorin Apostu, menționez că am avut relații strict profesionale de subordonare și cunosc că în afară de activitatea pe care o desfășoară în calitate de primar desfășoară și activități didactice la USAMV”.

 

La termenul de luni, 15 octombrie, trebuia audiat și președintele PSD Cluj, Remus Lăpușan, care nu s-a prezentat.

Comentarii Facebook