300 de rezervisti au protestat in fata Prefecturii Cluj: "Daca va fi nevoie vom pune mana pe arme!" - VIDEO


Aproape 300 de rezervisti au protestat luni, 24 ianuarie, in fata Prefecturii Cluj fata de diminuarea pensiilor militare. Protestatarii au recitat poezii si au trasmis un mesaj: "Daca va fi nevoie vom pune mana pe arme!".

"Trebuie sa felicitam muierile pentru ca doamna Cristiana Anghel, sotie de ofiter, ne-a dat exemplu ce trebuie sa facem.

Daca sunteti meseriasi inseamna ca mai stiti sa puneti in functie o statie de radiolocatie, tehnica de lupta si manui armamentul de infanterie si eu cred ca daca neamu o cere si va fi nevoie va trebui sa punem in functiune acestea
", a spus ofiterul in rezerva Simion Ianchis, care a rostit un discurs in fata celor adunati in fata Prefecturii Cluj.

 

Ianchis Simion a mai spus la finalul discursului ca "mesajul se adreseaza Guvernului si presedintelui care subjuga tara. Noi nu am venit aici ca sa ne aparam numai drepturile noastre. Uitati-va unde a ajuns tara, se fura si se minte ca la usa cordului. Suntem gata sa punem mana pe arme ca sa o aparam".

 

Protestatarii au strigat lozinci impotriva Guvernului Emil Boc, a presedintelui Traian Basescu si a ministrului Apararii, Gabriel Oprea.

Comentarii Facebook