Vezi cum arata planurile de modernizare a Parcului Central - VIDEO si Galerie FOTO

 

Contractul pentru modernizarea Parcului Central din Cluj Napoca a fost semnat de catre reprezentantii Primariei si cei ai firmei ACI. Valoarea lucrarilor este de 17 milioane de lei.

 

"Se mareste parcul si va avea la baza schitele parcului din anii '30. Vom avea cu  15.000 de metri patrati mai mult", a declarat primarul Sorin Apostu.

 

"Contractul se va executa din bani europeni. Este o suma extrem de importanta, 17 milioane de lei noi, valoarea fara TVA. Ma bucur sa anunt ca merg spre o firma clujeana ceea ce insemna ca taxele si impozitele raman aici la Cluj. Speram ca aceasta reabilitare sa fie terminata pana in luna mai 2012", a spus primarul Sorin Apostu.

"Vom avea zone verzi noi, mobilier nou si va fi extins iluminatul. Cea mai importanta lucrare va fi reabilitarea vechiului Cazino, care va fi redat publicului. Vom face acolo, expozitii si vor avea loc nuntile", a mai precizat primarul.

Publicul va avea acces in Parc si in timpul lucrarilor, care se vor desfasura pe portiuni. "Zonele afectate de lucrari vor fi inchise si protejate, dar publicul va avea acces in rest. Vom mari parcul prin desfiintarea unei artere de circulatie care facea parte din zona verde si care trece pe langa parc", a mai precizat primarul Sorin Apostu.

 

Licitatia a fost castigata de ACI, dar a fost blocata din cauza unei contestatii.


Citeste si...

Parcul Central din Cluj Napoca va fi inchis partial pentru lucrarile de modernizare! Contractul cu firma ACI va fi semnat luni, 11 aprilie - VIDEO

Comentarii Facebook