Tramvaiul polonezilor, respins pentru ca nu avea usa dubla! Varianta: tramvaiul de la Arad, mai scump cu 500 de mii de euro


Licitatia privind achizitia a 12 garnituri de tramvai in Cluj-Napoca este blocata prin decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, care s-a legat de o usa. Comisia de licitatie din cadrul Primariei Cluj-Napoca analizeaza trei variante pentru deblocarea situatiei.

Primarul interimar Radu Moisin a declarat ca a fost analizat raspunsul primit de la CNSC si rezulta ca problema a fost faptul ca usa din fata nu era dubla, ci simpla si ca nu este conforma specificatiilor din caietul de sarcini.

Moisin a declarat ca, in urmatoarele zile, comisia de licitatie va analiza raspunsul venit de la CNSC si urmeaza sa aleaga o solutie. "Avem de ales intre a oferi contractul firmei de pe locul doi, Astra Vagoane Arad, care vinde tramvaie mai scumpe cu 429 de mii de euro bucata, sa anulam licitatia sau sa atacam decizia CNSC la Curtea de Apel Cluj", a declarat Radu Moisin.

Decizia finala va fi luata pana saptamana viitoare marti, 14 februarie. Primarul interimar Radu Moisin a mai spus ca raspunsul CNSC va intarzia achizitia tramvaielor cu circa 30 de zile.

 

Clujul nu mai cumpara tramvaie moderne de la polonezi. Licitatia facuta de Primaria Cluj-Napoca, anulata de CNSC VIDEO


Comentarii Facebook