Tișe construiește un bloc TURN pe strada Ploiești. Soția lui spune că NU ȘTIE CU CINE VORBEȘTE

 

Familia senatorului Alin Tișe construiește un bloc TURN pe strada Ploiești, în inima Clujului, aproape de Piața Mihai Viteazu. 

 

Proiectul imobiliar este în fază incipientă și așteaptă avizarea din partea comisiilor. Firma dezvoltatoare este SC Central Bussiness Plaza SRL, în care acționari sunt Bogdan Tișe, fratele senatorului, și Camelia Tișe, șoția senatorului PDL, de profesie notar. 

 

Senatorul Alin Tișe nu este parte din firmă, dar este este proprietarul spațiului și a terenului pe care va fi ridicat mega blocul.

 

Senatorul PDL, Alin Tișe, a mai luat, în 2013, un credit de 150.000 de euro. Urmează afacerile imobiliare?

 

Blocul de locuințe, cu funcțiuni multiple, ar urma să aibă P+10+2 etaje. Camelia Tișe a fost contactată telefonic pentru a fi întrebată dacă proiectul este unul final, dar a fost extrem de refractară. ”Nu știu dacă persoana cu care vorbeste este jurnalist la Știri de Cluj. Vă rog să veniți la mine la birou și atunci vom vorbi”, a spus Camelia Tișe. Rugată să programeze o întâlnire în cursul zilei, aceasta a precizat, subit, că are agenda plină. ”Nu am timp și voi pleca oricum din oraș. Voi reveni luni și voi vedea atunci”, a spus soția senatorului PDL. 

 

Camelia Tișe a fost întrebată și despre sursa de finanțare a acestui mega-bloc: ”Ați luat credit din bancă sau aveți economii?”, dar soția senatorului s-a eschivat: ”În ce calitate mă întrebați?”.

 

SC Central Bussiness Plaza SRL este o societate înființată în noiembrie 2013.

 

Acționari sunt Bogdan Tișe, fratele senatorului PDL, și Camelia Tișe, soția senatorului, de profesie notar.

 

Terenul vizat de construcție este amplasat pe strada Ploieşti nr. 9, unde funcționează acum cabinetul de notar al Cameliei Tișe.

 

Averea familiei Tișe este una semnificativă și a crescut în ultimii 10 ani, ajungând să numere mai multe apartamente și case. 

 

Alin Tise explica modul in care si-a acumulat averea: zeci de mii de euro la botez si vanzarea caselor FOTO

Comentarii Facebook