Parkingul de pe Aleea Baisoara, inaugurat


Parkingul de pe Aleea Baisoara, din cartierul Gheorgheni, a fost inaugurat miercuri, 4 ianuarie.

Parkingul va fi supravegheat video 24 din 24 de ore, iar serverul are o capacitate de stocare foarte mare. Parkingul va avea 350 de locuri, iar la parter vor putea parca cei care stationeaza cu ora.

Investitia a fost de 4,6 milioane de lei plus TVA, dar a fost si o nota de renuntare de 350 de mii de lei din partea firmei Construdava, care a realizat constructia. Mai exact, firma a reusit sa constructiasca mai ieftin cu 350 de mii de lei.


"Va fi un etaj pentru cei care doresc sa plateasca la ora si care vin in vizita la cei din zona, restul parkingului fiind pentru cei cu abonamente. Utilitatile si echipamentele sunt de ultima generatie, nemtesti si nu chinezesti. Per total este o lucrare de referinta si ne mandrim cu aceasta lucrare, atat cu calitatea lucrarii, cat si ca termen de finalizare", a declarat Claudiu Cupcea, administrator Construdava.

 

O parte dintre clujenii care vor parca acolo au primit deja carduri de acces in parking, iar cei care vor stationa la parter vor trebui sa achite o taxa de 2,5 lei pe ora, avand la dispozitie 38 de parcari.

Riveranii vor folosi parkingul pe baza unui abonament anual care costa 110 lei.

Comentarii Facebook