Ioan Rus, despre romanii ce muncesc in strainatate: Pentru 1.500 de euro salariu, copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă”

 

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, i-a jignit dur pe romanii plecati la munca in strainatate. El a spus că pentru câteva sute de euro în plus pe care îi câștigă acolo “copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă”. 

 

”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat, miercuri seara, Ioan Rus la Digi 24.

 

La scurt timp, ministrul și-a cerut scuze. "Îmi cer scuze celor pe care i-am jignit. Nu a fost în niciun caz un atac. Dacă cumva am jignit, am dat un comunicat de presă. Există şi astfel de situaţii. Declaraţia mea a fost dată strict în sensul de a-i face pe românii care lucrează în străinătate să se întoarcă acasă", a spus Ioan Rus la postul B1 TV.

 

El a spus ca se gândește să-i ceară premierului Victor Ponta să-i accepte demisia. "Mă gândesc la o eventuală demisie. Nu am discutat încă cu premierul, dar va fi o decizie personală. Referitor la declarații, mi-am cerut deja scuze de la cei pe care i-am jignit ", a declarat pentru EVZ Ioan Rus. 

Comentarii Facebook