De ce e BLOCATĂ strada Câmpului, din Mănăștur, în fiecare dimineață

 

Strada Câmpului, din cartierul Mănăștur, este blocată în fiecare dimineață, între orele 7.00 și 8.00.

 

Clujenii reclamă acest lucru, dar municipalitatea nu a venit cu nicio măsură care să amelioreze situația. 

 

Doresc sa va sesizez faptul ca dimineata intre intre orele 7-8, traficul pe str. Campului este infiorator. Personal am nevoie de cca. 25-30 minute in fiecare zi lucratoare pentru a strabate o distanta de cca. 1 km, din dreptul str. Campului 240 si pana la sensul giratoriu cu str. Frunzisului! 

 

Numarul de locuitori din zona a crescut de la an la an si daca acum doi ani sau chiar si anul trecut, circulatia dimineata era rezonabila (distanta in cauza o strabateam in 10-15 minute in acelasi interval orar), in conditiile in care plecam mult mai tarziu de acasa, acum situatia s-a inrautatit dramatic si continua sa se inrautateasca pe zi ce trece odata cu darea in folosinta a numeroaselor locuinte aflate momentan in constructie.

 

O idee ar fi realizarea conexiunii cu str. D.D. Rosca din Faget, o parte din trafic putand fi deviata prin aceasta parte. Nu cred ca presupune o investitie semnificativa, fiind vorba de doar cateva sute de metri de drum care acum este impracticabil”, a reclamat un șofer.

 

Va rog sa largiți iesirea strazii Campului spre sensul giratoriu de la intersectia cu Islazului la 3 benzi, 2 de iesire si una de intrare.

 

Aceasta latire se poate face in zona magazinului Dennver, pana la sens, deoarece trotuarul in acea zona este foarte lat si ocupat de masini parcate mai mult sau mai putin temporar. Din cele 2 benzi, una poate merge spre dreapta, pe strada Frunzisului, chiar cu niste stalpisori, pentru a iesi mai repede, si in felul acesta probabil ca coloana de masini ce asteapta pe strada Campului s-ar misca putin mai repede”, a mai adăugat un clujean.

 

E o rusine sa locuiesti in Cluj-Napoca si sa nu poti sa iesi de pe propria strada in mai putin de 50 de minute pentru cei 2 km ai strazii. Blocati autorizatiile de constructie pana nu gasiti o solutie - nu fiti lipsit de viziune. Campului e o strada cu o singura iesire - si aceea prost gestionata. Gasiti solutii va rog de a mai avea o iesire sau una de optimizare a giratoriului cu Zorilor - pod suprateran in acea zona sau alte modalitati mai inteligente care cu siguranta ar ajuta”, a mai adăugat un conducător auto, într-o reclamație trimisă pe domnuleprimar.ro. 

Comentarii Facebook