Instagram a adăugat o nouă funcție importantă! Ce poți face de acum



Hashtag-ul este un intrument important pe platforma Instagram, care îi ajută pe utilizatori să descopere conținut pe anumite categorii, iar de acum utilitatea acestuia a crescut.

Rețeaua socială a introdus o nouă funcție care le permite utilizatorilor săi să urmărească direct hastag-urile, ca și cum ar fi persoane reale.

Astfel, de acum nu mai este nevoie să căutăm în mod activ utilizatori Instagram la care să dăm follow pentru a fi la curent cu noutăţi din temele care ne interesează. În schimb, abonarea la hashtag-uri aduce automat ultimele postări şi storie-uri în centrul atenţiei, rămânând doar să interacţionăm cu cele care ne atrag atenţia şi eventual să dăm follow pentru a-l urmări şi în continuare pe autorul acestora, potrivit go4it.ro.

Platforma pune la dispoziţie și liste cu hashtag-uri populare urmărite de alte persoane, din care le putem alege pe cele care ne interesează. Mai târziu, putem da Unfollow celora care se dovedesc neinteresante.

Ca şi până acum, utilizatorii şi hashtag-urile la care am dat Follow pot fi ascunse setând contul de Instagram în modul privat, lăsând acces doar celora la care am aprobat în prealabil solicitările pentru Follow.

Comentarii Facebook