Gafa de proportii. La emisiunea "Acces direct" a fost plans un alt Mile Carpenisan


Realizatorii emisiunii "Acces direct" de la Antena 1 au facut o gafa de proportii in timpul emisiunii de marti, cand l-au comemorat pe Mile Carpenisan, dar in platou au afisat fotografia unui blogger clujean.

 

Cel prezentat in fotografie este bloggerul clujean cunoscut sub numele de "Groparul", care este unul dintre prietenii fostului jurnalist de razboi si care a si fost la inmormantarea acestuia.

"Nu am niciun amestec. Nu ma ocup de detaliile astea. S-a aranjat in timpul unei pauze. A fost o eroare pentru care o sa ne cerem scuze", a declarat Madalin Ionescu, moderatorul emisiunii, citat de Adevarul.ro.

Membrii echipei de la emisiunea "Acces direct" au spus ca gafa a fost din cauza volumului mare de lucru: "A fost o grava eroare umana, care s-a intamplat intr-un moment de multa munca. Noua ne pare cel mai rău pentru situatie, cu atat mai mult cu cat aici nu are numai fosti colegi, ci si prieteni, si am fost alaturi de familie pana in ultimul moment".

Lucrurile sunt greu explicabile, deoarece pe plasma din studio rulau imagini cu adevaratul Mile Carpenisan, numai fotografia era alta.

Bloggerul clujean, "Groparul" Radu B. nu a fost afectat de eroarea produsa. „Cine nu munceste nu greseste. N-as vrea sa-i culpabilizez, sunt inerente esemenea erori. Si-apoi, chiar am observat asemanări intre mine si Mile, asa cum era acum patru-cinci ani", a spus bloggerul.

Mile Carpenisan a lucrat la Antena 1 mai bine de un deceniu si a realizat pentru postul de televiziune 60.000 de mii de materiale.

Comentarii Facebook