CRIMA de la METROU. O femeie a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului

 

Principalul suspect în cazul crimei de la metrou, o femeie de 36 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore.

 

În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au condus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, transmite Poliţia Română.

 

Mai multe patrule de poliţie au fost mobilizate, miercuri dimineaţa, la metroul din Bucureşti, pentru a informa călătorii că femeia suspectată ca a împins o tânără în faţa trenului, aceasta din urmă pierzându-şi viaţa, a fost reţinută de anchetatori.

 

Poliţiştii stau pe peroanele de la mai multe staţii de metrou şi informează persoanele care au ales acest mijloc de transport referitor la capturarea suspectei de crimă. 

 

Potrivit unor surse judiciare, tânăra ucisă marţi seara se numeşte Alina Ciucu şi este din Craiova.

 

Marţi seară, în staţia de metrou Dristor 1, o femeie a împins-o pe tânăra de 25 de ani, pe linia de metrou. Aceasta a murit în urma impactului cu trenul.

 

Din datele existente la acest moment, rezultă că persoana în cauză, cea pe care o căutăm în acest moment, ar fi împins pur şi simplu victima spre garnitura de metrou care se apropia de staţie. Nu reiese în acest moment o asemenea chestiune, că ar fi fost implicate într-un conflict”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, marţi seara.

 

Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orei 20.00. O tânără, tot aşa, ar fi fost împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic, şi în jurul orei 20.00, s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi aceeaşi persoană în cauză şi aici”, a mai spus Diana Sarca.

Comentarii Facebook