Se deschide ștrandul SUN, dar prețul biletelor CREȘTE. Când va fi modernizat complet?

 

Conducerea RADP Cluj, regia care administrează ștradul SUN din cartierul Grigorescu, a anunțat că biletele se vor scumpi în acest an. 

 

Directorul RADP Cluj, Mircea Morocăzan, a declarat pentru Știri de Cluj că ștrandul SUN se va deschide în weekend -ul 31 mai - 1 iunie. ”Mai avem puțin de lucru la dotări și vom deschide în câteva zile. Au fost făcute modernizări, dar o refacere totală a ștrandului o vom face, cel mai probabil, în 2015”, a spus Morocăzan.

 

Directorul RADP Cluj susține că a fost comandat un studiu pentru a vedea cât ar costa modernizarea. Ștrandul SUN are acum aproape 6 hectare, iar lucrările ar viza amplasarea unor tobogane cu apă, reabilitarea completă a piscinelor și a spațiilor publice. ”Ștrandul va rămâne tot în administrarea Primăriei Cluj-Napoca, pentru că este un ștrand pentru public. Vom vedea cum va decurge proiectul, dar am vrea în 2015 să avem un ștrand modernizat, pentru a putea atrage mai mult public”, a mai afirmat Mircea Morocăzan.

 

Până în 2015, conducerea RADP Cluj a decis să majoreze pentru acest an prețul biletelor de la 5 lei pentru copii, în 2013, la 6 lei în acest an, și de la 10 lei pentru adulți, la 12 lei. ”Majorarea este făcută pentru a recupera din pierderile înregistrate în 2013. Au fost 6 săptămâni în care a plouat și a fost vremea urâtă, și am ieșit în pierdere cu 10 mii de lei. În 2012, am ieșit pe profit cu 30.000 de lei, fiind vreme mult mai bună”, a mai explicat Mircea Morocăzan. 

 

Directorul RADP Cluj a recunoscut că, dacă ștrandul ar fi mondernizat, ar atrage mult mai mult public, locația fiind favorizată de suprafața mare disponibilă. Prin comparație, ștrandul Olimpic are circa o treime din suprafață, iar ștrandul Clujana aproape jumătate. 

Comentarii Facebook